Skip the navigation
Tillbehör till köksmaskin>Skålar>KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - MATTE BLACK

KERAMISK MIXERSKÅL 4,7 L - MATTE BLACK

5KSM2CB5BM

5 års garanti

Temperaturbeständig keramisk mixerskål i MATTE BLACK för köksmaskiner på 4,3, 4,7 och 4,8 l med fäll...

kr 1 199,00
  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Mattsvart keramikskål från KitchenAid

Den underbara finishen på KitchenAid-keramikskålen i mattsvart (5KSM2CB5BM) gör den till en tidlös klassiker som alltid känns aktuell. Matcha skålen med din köksmaskin eller välj en kontrasterande färg – valet är ditt.

Passar köksmaskiner med fällbart drivhuvud på 4,3, 4,7 och 4,8 l

Kapacitet på 4,7 l

Keramik som håller länge

Hällpip

Handtag

Tål maskindisk

Fryssäker

Mikrovågsugnssäker

Ugnssäker

Ultramodern och elegant skål

Ge din köksmaskin lite elegans med denna moderna 4,7 liters-keramikskål i mattsvart. Det imponerande starka handtaget och den smidiga hällpipen gör den stilig när det gäller både form och funktion. Vad blir du inspirerad att göra?

Accessories-ceramic-mixing-bowl-matte-black-in-the-oven

Från frysen till ugnen

Värm upp eller kyl ned dina ingredienser med självförtroende. Den här mattsvarta KitchenAid-skålen är temperaturtålig, vilket gör den till en perfekt kompis för alla typer av uppgifter i köket – frys sorbet, jäs deg i ugnen eller mjuka upp smör i mikrovågsugnen. Den går dessutom att diska i diskmaskin, så du behöver inte blötlägga, skrubba eller gnugga.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-matte-black-onyx-black-mixer-with-bowl-5-years-guarantee

Elegant och stark keramik

En snygg skål betyder inte att du behöver kompromissa med kvaliteten. KitchenAids skål Matte Black är tillverkad av titanförstärkt keramik, vilket innebär att den är tålig och håller. Skålen har 5 års kantstötsgaranti, för att du ska slippa oroa dig för kantstötning, glasyrsprickor eller missfärgning. Den är dessutom icke-porös, vilket betyder att den inte absorberar lukter, smaker eller bakterier från maten.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-matte-black-white-mixer-with-bowl-mixing-ingredients

Ett modernt utseende för köksmaskinen

Ge din 4,3-, 4,7- eller 4,8 liters-köksmaskin med fällbart drivhuvud en ny look med den här eleganta skålen i mattsvart. Matcha den med din redan svarta köksmaskin för en monoton look eller välj den som en kontrastfärg. Skålen ger en ultramodern känsla till alla kök. Den generösa storleken 4,7 liter gör den perfekt för medelstora till stora recept.

Accessories-ceramic-mixing-bowl-matte-black-pouring-spout-close-up

Lätt att använda

Gör varje steg i din matlagnings- eller bakprocessen njutbar. Det bekväma handtaget och den praktiska hällpipen gör att du enkelt kan hälla över skålens innehåll till en bakform eller plåt utan kladd och spill.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?