Steg 1
Lägg äggulor och socker i skålen till köksmaskinen.
Steg 2
Vrid hastighetskontrollen till 4. Vispa äggen i minst 4 minuter tills blandningen är lätt och luftig.
Steg 3
Tillsätt mascarponen, en matsked i taget och vispa i minst 30 sekunder på hastighet 6 tills du lägger till en extra mascarpone.
Steg 4
Doppa amarettikakorna i espresson. Kakorna ska vara fuktiga men inte blöta.
Steg 5
Fyll en djup bricka med hälften av kakorna. Täck med hälften av mascarponeblandningen.
Steg 6
Upprepa det sista steget och täck brickan ordentligt med plastfolie. Ställ i kylen i 4 timmar.
Steg 7
Pudra tiramisun med kakaopulver precis före servering.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Lägg äggulor och socker i skålen till köksmaskinen.
Steg 2
Vrid hastighetskontrollen till 4. Vispa äggen i minst 4 minuter tills blandningen är lätt och luftig.
Steg 3
Tillsätt mascarponen, en matsked i taget och vispa i minst 30 sekunder på hastighet 6 tills du lägger till en extra mascarpone.
Steg 4
Doppa amarettikakorna i espresson. Kakorna ska vara fuktiga men inte blöta.
Steg 5
Fyll en djup bricka med hälften av kakorna. Täck med hälften av mascarponeblandningen.
Steg 6
Upprepa det sista steget och täck brickan ordentligt med plastfolie. Ställ i kylen i 4 timmar.
Steg 7
Pudra tiramisun med kakaopulver precis före servering.