Föregående sida
Söta måsten

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert som är fantastiskt lyxig och god.

Börja laga mat

Detaljer

6

Ingredienser

7

Steg

Tid

20'

Förberedelse

240'

Tillagning

260'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 1ägg
  • 40 gflorsocker
  • 167 gmascarpone
  • 8knapriga amarettikakor
  • 42 mlespresso
  • 1 mskkakaopulver
  • 2ägg
  • 80 gflorsocker
  • 333 gmascarpone
  • 16knapriga amarettikakor
  • 83 mlespresso
  • 2 mskkakaopulver
  • 3ägg
  • 120 gflorsocker
  • 500 gmascarpone
  • 24knapriga amarettikakor
  • 125 mlespresso
  • 3 mskkakaopulver
Gör det nu
  • Steg 1

    Lägg äggulor och socker i skålen till köksmaskinen.

  • Steg 2

    Vrid hastighetskontrollen till 4. Vispa äggen i minst 4 minuter tills blandningen är lätt och luftig.

  • Steg 3

    Tillsätt mascarponen, en matsked i taget och vispa i minst 30 sekunder på hastighet 6 tills du lägger till en extra mascarpone.

  • Steg 4

    Doppa amarettikakorna i espresson. Kakorna ska vara fuktiga men inte blöta.

  • Steg 5

    Fyll en djup bricka med hälften av kakorna. Täck med hälften av mascarponeblandningen.

  • Steg 6

    Upprepa det sista steget och täck brickan ordentligt med plastfolie. Ställ i kylen i 4 timmar.

  • Steg 7

    Pudra tiramisun med kakaopulver precis före servering.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Tiramisu

Steg 1

Lägg äggulor och socker i skålen till köksmaskinen.

Steg 2

Vrid hastighetskontrollen till 4. Vispa äggen i minst 4 minuter tills blandningen är lätt och luftig.

Steg 3

Tillsätt mascarponen, en matsked i taget och vispa i minst 30 sekunder på hastighet 6 tills du lägger till en extra mascarpone.

Steg 4

Doppa amarettikakorna i espresson. Kakorna ska vara fuktiga men inte blöta.

Steg 5

Fyll en djup bricka med hälften av kakorna. Täck med hälften av mascarponeblandningen.

Steg 6

Upprepa det sista steget och täck brickan ordentligt med plastfolie. Ställ i kylen i 4 timmar.

Steg 7

Pudra tiramisun med kakaopulver precis före servering.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.