Föregående sida
Snabbt och enkelt

Spenat- och pistaschpesto

Liva upp en sallad eller pastarätt med den här spenat- och pistaschpeston.

Börja laga mat

Verktyg

Detaljer

7

Ingredienser

4

Steg

Tid

8'

Förberedelse

8'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 25 gskalade pistaschnötter
  • 112 gfärska spenatblad
  • 25 gfärska blad av slätpersilja
  • 37 gparmesanost
  • 1 klyftavitlöksklyftor
  • 1/8 tsksalt
  • 60 mlextra-virgin olivolja
  • 50 gskalade pistaschnötter
  • 225 gfärska spenatblad
  • 50 gfärska blad av slätpersilja
  • 75 gparmesanost
  • 2 klyftorvitlöksklyftor
  • 1/4 tsksalt
  • 120 mlextra-virgin olivolja
  • 75 gskalade pistaschnötter
  • 336 gfärska spenatblad
  • 75 gfärska blad av slätpersilja
  • 111 gparmesanost
  • 3 klyftorvitlöksklyftor
  • 1/3 tsksalt
  • 180 mlextra-virgin olivolja
Gör det nu
  • Steg 1

    Rosta pistaschnötter i en stekpanna på medelhög värme i ca 5 minuter tills de börjar dofta, och skaka pannan då och då så att de rostas jämnt.

  • Steg 2

    Lägg alla pestoingredienser, förutom olivoljan, i en blenderkanna och pulsera. Tillsätt olivoljan långsamt tills allt är väl blandat men fortfarande grovt i konsistensen.

  • Steg 3

    Bre på smörgås eller rör ner i pasta.

  • Tips

    All olja kanske inte går åt, eller så kan du behöva lite till för att få önskad konsistens.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt till ditt nästa köp.

ANMÄL DIG

Jag förstår och samtycker till innehållet i integritetsmeddelande och:




Din personliga engångsrabattkod kan endast lösas in på vår webbplats kitchenaid.se. Det kan inte kombineras med andra KitchenAid-rabatter eller kampanjer. Du får rabattkoden i ett e-postmeddelande när du prenumererar för första gången och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Spenat- och pistaschpesto

Steg 1

Rosta pistaschnötter i en stekpanna på medelhög värme i ca 5 minuter tills de börjar dofta, och skaka pannan då och då så att de rostas jämnt.

Steg 2

Lägg alla pestoingredienser, förutom olivoljan, i en blenderkanna och pulsera. Tillsätt olivoljan långsamt tills allt är väl blandat men fortfarande grovt i konsistensen.

Steg 3

Bre på smörgås eller rör ner i pasta.

Tips

All olja kanske inte går åt, eller så kan du behöva lite till för att få önskad konsistens.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.