Skip the navigation

Ingerfärsceviche på havsaborre morot och zucchini

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Seabass, carrot and courgette ginger ceviche

Letar du efter den perfekta blandningen mellan färsk fisk och råa grönsaker? Lösningen har ett namn: Ceviche. Och när vädret blir varmare finns det ingen bättre belöning än den här enkla och delikata kalla fisksalladen.

Duration
Totalt40min
Förberedelser40min

Redskap

SpiralizerSpiralizer
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Portioner

250 g

filéer av havsaborre utan skinn

1

zucchini

1

morötter

1/2

vårlök

1/2 bunt

färsk koriander

1

limejuice

4 msk

extra virgin olivolja

1/4 tsk

havssalt

Steg för steg

  1. Sätt fast Grönsakssvarven på KitchenAid Köksmaskin. Centrera moroten på frukt- och grönsaksspettet och sätt fast på Grönsakssvarven. Sätt fast skalningskniven och det fina svarvbladet och sätt det mot änden av moroten. Placera en skål nedanför bladen för att fånga upp de svarvade grönsakerna.

  2. Sätt köksmaskinen på hastighet 4 och kör tills bladen når slutet på moroten . Upprepa med den andra moroten.

  3. Ta bort resterna av moroten från spettet och placera zucchinin. Ta bort skalningskniven och sätt köksmaskinen på hastighet 4 och upprepa proceduren tills det är klart.

  4. Skär fiskfiléerna i fina strimlor och placera dem i skålen med grönsakerna

  5. Tillsätt limejuicen, den hackade koriandern och vårlöken samt den rivna ingefäran.

  6. Blanda försiktigt svarvade grönsaker och fisk med 4 matskedar olja och ¼ tesked salt.

  7. Kyl och förvara i kylskåp i minst 30 minuter. Strö över några extra korianderblad innan servering.

  8. Lägg till extra smak med 2 matskedar hallonvinäger tillsammans med olje- och saltdressingen