Steg 1
Lägg strösocker, mörkbrunt socker, brunt smör, kakaopulver, mjöl, bakpulver, vaniljextrakt och salt i skålen till en köksmaskin med flatvisp.
Steg 2
Sätt hastighetskontrollen på 4 och mixa i tre minuter tills smeten är helt jämn.
Steg 3
Vira in degen ordentligt i plastfolie och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.
Steg 4
Kavla ut degen på en mjölad yta och använd ett kakmått för att skära ut halloween-formade kakor.
Steg 5
Flytta kakorna till en bakplåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 15 minuter i en förvärmd ugn på 170 °C.
Steg 6
Flytta kakorna till ett galler och låt dem svalna helt innan du dekorerar dem med glasyr.
Steg 7
Blanda florsocker och mjölk ordentligt med en sked till glasyr i en separat skål. Om glasyren är för tjock tillsätter du 1/2 tesked mjölk.
Steg 8
Häll glasyren i en dekorationspenna eller sprits och dekorera kakorna.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Lägg strösocker, mörkbrunt socker, brunt smör, kakaopulver, mjöl, bakpulver, vaniljextrakt och salt i skålen till en köksmaskin med flatvisp.
Steg 2
Sätt hastighetskontrollen på 4 och mixa i tre minuter tills smeten är helt jämn.
Steg 3
Vira in degen ordentligt i plastfolie och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.
Steg 4
Kavla ut degen på en mjölad yta och använd ett kakmått för att skära ut halloween-formade kakor.
Steg 5
Flytta kakorna till en bakplåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 15 minuter i en förvärmd ugn på 170 °C.
Steg 6
Flytta kakorna till ett galler och låt dem svalna helt innan du dekorerar dem med glasyr.
Steg 7
Blanda florsocker och mjölk ordentligt med en sked till glasyr i en separat skål. Om glasyren är för tjock tillsätter du 1/2 tesked mjölk.
Steg 8
Häll glasyren i en dekorationspenna eller sprits och dekorera kakorna.