Föregående sida
Barn och familj

Halloweenkakor

Kusliga små spökkakor, perfekta för Halloweenfester.

Börja laga mat

Detaljer

10

Ingredienser

8

Steg

Tid

5'

Förberedelse

15'

Tillagning

20'

Sammanlagt

Ingredienser

Hur många portioner?

  • 51,7 gbrynt smör, kylt
  • 43,3 gströsocker
  • 15 gmörkbrunt socker
  • 1/3 tskvaniljextrakt
  • 60 gvetemjöl
  • 1,7 mskkakaopulver
  • 1/6 tsksalt
  • 1/6 tskbikarbonat
  • 10 gflorsocker
  • 2/3 tskmjölk
  • 103,3 gbrynt smör, kylt
  • 86,7 gströsocker
  • 30 gmörkbrunt socker
  • 2/3 tskvaniljextrakt
  • 120 gvetemjöl
  • 3,3 mskkakaopulver
  • 1/3 tsksalt
  • 1/3 tskbikarbonat
  • 20 gflorsocker
  • 1,3 tskmjölk
  • 155 gbrynt smör, kylt
  • 130 gströsocker
  • 45 gmörkbrunt socker
  • 1 tskvaniljextrakt
  • 180 gvetemjöl
  • 5 mskkakaopulver
  • 1/2 tsksalt
  • 1/2 tskbikarbonat
  • 30 gflorsocker
  • 2 tskmjölk
Gör det nu
  • Steg 1

    Lägg strösocker, mörkbrunt socker, brunt smör, kakaopulver, mjöl, bakpulver, vaniljextrakt och salt i skålen till en köksmaskin med flatvisp.

  • Steg 2

    Sätt hastighetskontrollen på 4 och mixa i tre minuter tills smeten är helt jämn.

  • Steg 3

    Vira in degen ordentligt i plastfolie och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.

  • Steg 4

    Kavla ut degen på en mjölad yta och använd ett kakmått för att skära ut halloween-formade kakor.

  • Steg 5

    Flytta kakorna till en bakplåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 15 minuter i en förvärmd ugn på 170 °C.

  • Steg 6

    Flytta kakorna till ett galler och låt dem svalna helt innan du dekorerar dem med glasyr.

  • Steg 7

    Blanda florsocker och mjölk ordentligt med en sked till glasyr i en separat skål. Om glasyren är för tjock tillsätter du 1/2 tesked mjölk.

  • Steg 8

    Häll glasyren i en dekorationspenna eller sprits och dekorera kakorna.

Våra mest älskade rätter

Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.

Perfekt pizzadeg

Det enda receptet på tunn, italiensk pizza du någonsin behöver!

  • 65' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Hamburgerbröd

Glöm färdigköpta bröd och gör dina egna hamburgerbröd hemma.

  • 15' Förberedelse
  • 20' Tillagning

Havrepannkakor med banan

De här pannkakorna utan mjöl är mycket goda och går snabbt att göra i en blender.

  • 5' Förberedelse
  • 15' Tillagning

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt till ditt nästa köp.

ANMÄL DIG

Jag förstår och samtycker till innehållet i integritetsmeddelande och:




Din personliga engångsrabattkod kan endast lösas in på vår webbplats kitchenaid.se. Det kan inte kombineras med andra KitchenAid-rabatter eller kampanjer. Du får rabattkoden i ett e-postmeddelande när du prenumererar för första gången och du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Halloweenkakor

Steg 1

Lägg strösocker, mörkbrunt socker, brunt smör, kakaopulver, mjöl, bakpulver, vaniljextrakt och salt i skålen till en köksmaskin med flatvisp.

Steg 2

Sätt hastighetskontrollen på 4 och mixa i tre minuter tills smeten är helt jämn.

Steg 3

Vira in degen ordentligt i plastfolie och låt den vila i kylskåpet i minst 30 minuter.

Steg 4

Kavla ut degen på en mjölad yta och använd ett kakmått för att skära ut halloween-formade kakor.

Steg 5

Flytta kakorna till en bakplåt täckt med bakplåtspapper och grädda i 15 minuter i en förvärmd ugn på 170 °C.

Steg 6

Flytta kakorna till ett galler och låt dem svalna helt innan du dekorerar dem med glasyr.

Steg 7

Blanda florsocker och mjölk ordentligt med en sked till glasyr i en separat skål. Om glasyren är för tjock tillsätter du 1/2 tesked mjölk.

Steg 8

Häll glasyren i en dekorationspenna eller sprits och dekorera kakorna.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.