Steg 1
Sätt i den vändbara skivnings-/rivningsskivan i matberedaren och skiva gurkan på hastighet 2.
Steg 2
Lägg gurkskivorna i en salladsskål.
Steg 3
Skiva rödlöken på hastighet 2 med samma skiva. Lägg den i skålen.
Steg 4
Skär tomaterna i två delar. Lägg dem i skålen.
Steg 5
Tillsätt Kalamataoliver.
Steg 6
Skär fetaosten i kuber. Lägg dem i skålen.
Steg 7
Blanda rödvinsvinäger, citronsaft, torkad oregano, salt och peppar i en liten skål. Tillsätt långsamt olivolja under omrörning.
Steg 8
Häll dressingen på salladen.
Steg 9
Blanda försiktigt ihop allt och servera med rostade pitabröd.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Sätt i den vändbara skivnings-/rivningsskivan i matberedaren och skiva gurkan på hastighet 2.
Steg 2
Lägg gurkskivorna i en salladsskål.
Steg 3
Skiva rödlöken på hastighet 2 med samma skiva. Lägg den i skålen.
Steg 4
Skär tomaterna i två delar. Lägg dem i skålen.
Steg 5
Tillsätt Kalamataoliver.
Steg 6
Skär fetaosten i kuber. Lägg dem i skålen.
Steg 7
Blanda rödvinsvinäger, citronsaft, torkad oregano, salt och peppar i en liten skål. Tillsätt långsamt olivolja under omrörning.
Steg 8
Häll dressingen på salladen.
Steg 9
Blanda försiktigt ihop allt och servera med rostade pitabröd.