Fruktig currysoppa
Denna rika, krämiga currysoppa är full av smaker och läckra frukter och grönsaker. Den har också antiinflammatoriska egenskaper och avgiftande gurkmeja från currypulvret.
Redskap
Ingredienser
Portioner
3
vitlöksklyftor, skalade
3-4
vårlökar, skivade
1 tsk
curry
1/2
äpple
1
banan
1
stor mango
600 ml
grönsaksbuljong
400 ml
kokosmjölk
att smaka av
salt
Steg för steg
Häll buljongen och mjölken i blendern.
Lägg till frukt och grönsakercurrypulver och en nypa salt.
Sätt på locket och ställ in blendern på sopprogrammet vilket både kommer att mixa och värma soppan.
Blanda tills maskinen stängs av.
Alternativt kan du kombinera ingredienserna i blendern enligt anvisningarna, sätta på locket och vrida ratten till hastighet 1.
Öka sakta hastigheten till hög (hastighet 9 eller 11).
Blanda tills blandningen är helt jämn och skummet börjar att synas, cirka 4-5 minuter.