Ingredienser
Steg 1
Häll mjölken i köksmaskinens skål och sätt fast vispen. Tillsätt kokosmjölk och ägg. Blanda på hastighet 4 i en minut. Häll i en grund skål.
Steg 2
Lägg den rivna kokosen på en tallrik. Blötlägg en bit briochebröd i mjölkblandningen och doppa det sedan i den rivna kokosen.
Steg 3
Värm upp en stekpanna med smör på medelhög värme. Stek briochebrödet på båda sidor tills det är gyllenbrunt och krispigt. Stek alla skivorna på samma sätt.
Steg 4
Gör hibiskussirapen genom att tillsätta vatten, socker och hibiskus i en liten kastrull. Koka upp och låt sjuda i 15–20 minuter tills sirapen tjocknar. Sila och häll upp på flaska eller i en lufttät behållare. Du kan göra sirapen upp till 5 dagar i förväg.
Steg 5
Servera de fattiga riddarna med sirap, kokosyoghurt, färsk kokos och ätbara blommor.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Häll mjölken i köksmaskinens skål och sätt fast vispen. Tillsätt kokosmjölk och ägg. Blanda på hastighet 4 i en minut. Häll i en grund skål.
Steg 2
Lägg den rivna kokosen på en tallrik. Blötlägg en bit briochebröd i mjölkblandningen och doppa det sedan i den rivna kokosen.
Steg 3
Värm upp en stekpanna med smör på medelhög värme. Stek briochebrödet på båda sidor tills det är gyllenbrunt och krispigt. Stek alla skivorna på samma sätt.
Steg 4
Gör hibiskussirapen genom att tillsätta vatten, socker och hibiskus i en liten kastrull. Koka upp och låt sjuda i 15–20 minuter tills sirapen tjocknar. Sila och häll upp på flaska eller i en lufttät behållare. Du kan göra sirapen upp till 5 dagar i förväg.
Steg 5
Servera de fattiga riddarna med sirap, kokosyoghurt, färsk kokos och ätbara blommor.