Ingredienser
Steg 1
Använd en matberedare eller hackare för att krossa kakorna i små bitar. Lägg över i serveringsglasen.
Steg 2
Häll grädden i köksmaskinens skål och sätt fast vispen. Öka hastigheten långsamt till 8 och vispa tills det formas mjuka toppar.
Steg 3
Byt ut köksmaskinens visp mot flatblandaren. Tillsätt färskost, lemoncurd, vaniljextrakt, rivet skal från 1 citron och florsocker. Blanda på hastighet 2 tills det är slätt.
Steg 4
Häll cheesecakeblandningen över kaksmulorna och låt stelna i kylen i minst 6 timmar.
Steg 5
Garnera med en skiva citron, vispad grädde och valfri frukt.
Våra mest älskade rätter
Dela glädjen med de här beprövade och frestande recepten. De tillhör hemmakockarnas favoriter och du kommer att få nästan lika mycket glädje av de nöjda leendena kring bordet som av de läckra smakerna.
Steg 1
Använd en matberedare eller hackare för att krossa kakorna i små bitar. Lägg över i serveringsglasen.
Steg 2
Häll grädden i köksmaskinens skål och sätt fast vispen. Öka hastigheten långsamt till 8 och vispa tills det formas mjuka toppar.
Steg 3
Byt ut köksmaskinens visp mot flatblandaren. Tillsätt färskost, lemoncurd, vaniljextrakt, rivet skal från 1 citron och florsocker. Blanda på hastighet 2 tills det är slätt.
Steg 4
Häll cheesecakeblandningen över kaksmulorna och låt stelna i kylen i minst 6 timmar.
Steg 5
Garnera med en skiva citron, vispad grädde och valfri frukt.