5KSB5075EWH - 859792301030

kr 7.999,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
TILLFÄLLIGT SLUT

4 SUGRÖR AV ROSTFRITT STÅL

ONYX sugrör är 24 cm långa och tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. De är livsmedelssäkra, återvinningsbara och kan diskas i maskin. Sugrören levereras i 4-pack och en liten diskborste ingår.

4 SMOOTHIEGLAS

Detta 4-pack DUROBOR 450 ml Norway-glas tål maskindisk och passar perfekt till juicer, smoothies eller cocktails.

CLASSIC MAGNETDRIVEN BLENDER 5KSB5075

Med den speciellt designade diamantformade kannan och en magnetmotor kan du fixa lyxiga milkshakes, såser, smoothies och annat. Du behöver inte ens använda händerna. Våra nya magnetdrivna blender har en magnetisk turbomotor som klarar till och med de mest utmanande typerna av livsmedel, från is till hårda frukter och grönsaker. Fyra förinställda program upptäcker automatiskt ingredienserna och anpassar hastigheten och kraften därefter tack vare vår Intelli-Speed-teknik. En banbrytande innovation är de starka magneterna i botten av apparaten som driver blenderns knivar med både hastighet och kraft. Läs mer ... Detta gör att hårda ingredienser finmals och att frukt och grönsaker blandas ihop till en slät konsistens. Turbomotorn kompletteras av en specialdesignad kanna på 1,8 liter. Den unika formen leder ingredienserna till knivarna och skapar en kraftfull virvel för noggrann blandning. Ingredienserna fångas upp av rotorn, så du kan skrapa insidan utan problem. Faktum är att systemet är så enkelt att du kan fylla kannan, välja program och bara gå därifrån. Välj mellan fyra olika förinställda program: Juice, Soppor/såser, Milkshakes och Isdrycker/smoothies. Varje funktion stängs av automatiskt när processen är klar. Med de två extrafunktionerna Puls och Variabel hastighet har du kontroll på andra ingredienser. Apparaten sticker ut från mängden även när den står still! Vi har designat KitchenAids välkänt vackra former till en kompakt konstruktion som passar perfekt på köksbänken. Stäng

Specifikationer


Commercial code 5KSB5075EWH
Frequency (Hz) 50/60
Kokbok Nej
Ström (A) Inte tillgänglig
Max. varvtalshastighet (rpm) 20000
Min. varvtalshastighet (rpm) 700
Height of the product 410
Width of the product 190
Depth of the product 330
Height of the packed product 490
Width of the packed product 410
Depth of the packed product 255
Gross weight (kg) 11.6
Net weight (kg) 10

Blender

Dokument och registrering

Hämta bruksanvisningar här eller registrera din produkt för att få den bästa supporten från KitchenAid

Bruksanvisningar och litteratur

Användning och skötsel

Hämta

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera din produkt

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.