Hem>Hushållsapparater>Matberedare> Sladdlös hackare 1,19L 5KFCB519
Charcoal grey
kr 1.529,15 kr 1.799,00
-15%
Sladdlös hackare 1,19L 5KFCB519
kr 1.529,15 kr 1.799,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KFCB519EDG - 859711629980
Charcoal grey

All den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den sladdlösa hackaren från den sladdlösa serien ger dig total frihet att enkelt mixa, hacka, puréa och vispa – var du vill, det du vill, som du vill.

kr 1.529,15 kr 1.799,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Sladdlös hackare: Vad finns i förpackningen?

Allt du behöver får plats inuti den sladdlösa hackaren. Detta mångsidiga verktyg går snabbt att lära sig och är enkelt att använda.

Motordel

På apparatens motordel finns en batterilampa och ett hastighetsreglage. Torka rent med en fuktig trasa.

Arbetsskål med hällpip

Skål som är fäst vid motordelen med ett vridlås. Skålen har en hällpip och handtag. Tål maskindisk.

Lock

Lock med påfyllnadsöppning så att du kan tillsätta flytande ingredienser under drift. Puls/På-knappen sitter också på locket.

Universalkniv

Universalkniven i rostfritt stål är vass och mångsidig. Kan användas för att hacka, mosa och mala. Tål maskindisk.

Drivadapter

Passar perfekt i skålen. Driver antingen kniven eller visptillbehöret. Tål maskindisk.

Visptillbehör

Vispen som ingår kan användas istället för kniven. Används för att blanda in luft i mat som ägg och vispgrädde. Tål maskindisk.

Laddare

Den praktiska laddaren fungerar på alla produkter i hela serien.

Föregående
Nästa

Förläng garantin på den sladdlösa serien

Alla våra produkter i den sladdlösa serien levereras med två års garanti. Om du vill förlänga den ännu mer registrerar du bara produkten för ytterligare tre års trygghet.

REGISTRERA DIN PRODUKT
För att vara berättigad till detta utökade garantierbjudande, som utökar den tvååriga garantin till totalt 5 år, måste produkten/produkterna registreras inom 6 månader från inköpsdatumet som visas på kvittot [inköpsbevis]

Fördelar i korthet

 • Hacka, blanda, mosa och vispa var som helst
 • Släpp loss din kreativa frihet
 • Ingen sladd – friare bänkyta
 • Ger optimal körtid och prestanda
 • Lätt att rengöra och tål maskindisk
 • 2 års begränsad garanti ingår

Den sladdlösa hackaren ger dig frihet

Släpp loss din kreativitet och blås liv i dina salta och söta rätter utan att vara bunden till sladdar och eluttag.

Snygg och kompakt design

Den kompakta designen har ingen sladd och tillbehören förvaras praktiskt i skålen så att allt passar ihop. Den tål maskindisk – för vi vet att disken inte är den roliga delen.

All kraft du förväntar dig

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på 2 timmar. Batterilampan är en tydlig guide.

Snabbladdning sparar tid

Har du bråttom? Inga problem. Du behöver inte vänta tills den sladdlösa hackaren är fulladdad varje gång. Med en 10 minuters laddning kan du hacka upp till 11 lökar (90–110 gram).

Två hastigheter för önskat resultat

Med två hastighetsinställningar som styr hur snabbt eller långsamt hackaren arbetar får du rätt resultat. Från rått kött till ägg, örter, brödsmulor eller nötter – den här mångsidiga apparaten hanterar allt.

Vispa upp fluffiga blandningar

Du kan också vispa, emulgera och röra med det medföljande visptillbehöret. Sätt bara i det i skålen för att vispa ägg eller grädde. Chokladmousse eller gräddtårta? Inga problem.

Komplett sladdlös serie

I den nya, sladdlösa KitchenAid-serien ingår hackare, stavmixer och elvisp. Var och en säljs separat och du kan välja en matchande färg.

Känn dig fri med den sladdlösa hackaren

Livet blir enklare med den praktiska sladdlösa hackaren vid din sida. Från krämiga desserter till kryddiga dippar … Gör det du känner för! Nu finns det inget som hindrar dig.
 • Hacka, blanda, mosa och vispa
 • Pulsfunktion i locket
 • Kontrollera resultatet med 2 hastigheter
 • Batterilampa
 • Påfyllnadsöppning i locket

Från salta till söta skapelser

Det finns inget som liknar smaken och aromerna av färsk hemlagad pesto, hummus, majonnäs och andra såser. Den praktiska påfyllnadsöppningen i locket gör att du kan hälla i flytande ingredienser som citronjuice eller olivolja utan att pausa.   Eller varför inte göra en fruktsalsa med jordgubbar, ananas, kiwi eller blåbär? Den blir klar på nolltid.

Kontrollera de slutliga resultaten

Från att hacka lök, nötter eller kött till att vispa upp fluffiga läckerheter – du bestämmer konsistensen.  Skjut spaken till en av de två hastighetsinställningarna och tryck ned Puls/På-knappen för att starta. För grov hackning använder du pulsering. Det innebär att du snabbt trycker på och släpper Puls/På-knappen flera gånger tills du har fått önskat resultat.   Få perfekt konsistens med den sladdlösa hackaren från KitchenAid.

Njut av sladdfritt skapande

Det finns inget som hindrar dig när du har bestämt dig för att välja sladdlöst. Använd verktyget från vilken vinkel som helst, greppa ingredienser och rör dig fritt i köket.   Oavsett om du minskar på stressen genom att förbereda maten i förväg eller om du lagar hela måltiden direkt är det bekvämt och befriande.

Oemotståndlig, modern design

Den sladdlösa hackaren har eleganta kurvor och djärva färgalternativ och kombinerar över 100 år av KitchenAid-teknik med ett modernt utseende.   Varför inte få en matchande serie i din favoritfärg? Den sladdlösa kollektionen innehåller också en Stavmixer och Elvisp som säljs separat.

Sladdlös hackare 1,19L 5KFCB519

Gå dit ambitionen tar dig med den sladdlösa hackaren från KitchenAid. Du får all den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den nya sladdlösa hackaren har ett kraftfullt uppladdningsbart litiumjonbatteri och ger optimal drifttid och prestanda. Du kan hacka upp till 40 lökar på en hel laddning* och batteriindikatorlampan talar om när det är dags att ladda batteriet. Hacka, mixa, puréa och vispa med det medföljande bladet i rostfritt stål eller visptillbehöret. Bearbeta frukt, grönsaker och örter, rått kött, brödsmulor, ägg, vispgrädde, nötter med mera. Med två hastigheter att välja mellan kan du bestämma den slutliga konsistensen och tillsätta alla flytande ingredienser genom droppskålen i locket. Varför inte få en matchande serie din favoritfärg? I den sladdlösa serien ingår hackare, stavmixer och elvisp, som säljs separat. Den praktiska laddaren medföljer och fungerar på alla produkter i hela serien. *Baserat på lökar på 90–110 gram

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KFCB519
 • Material i ytterhölje
  Plastik
Tekniska specifikationer
 • Connection rating (W)
  24
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Voltage (V)
  220-240
 • Depth of the product
  168
 • Height of the product
  264
 • Width of the product
  140
 • Depth of the packed product
  180
 • Height of the packed product
  346
 • Width of the packed product
  373
 • Net weight (kg)
  1.26
 • Gross weight (kg)
  1.56

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Kvalitet som märks

När du brinner för att skapa duger bara de allra bästa verktygen. Det är därför vi bara använder material av högsta kvalitet i kombination med smarta detaljer och nyskapande funktioner.  Vi skapar produkter som kan delas av generationer. Det är det som kännetecknar en riktig hemmakock.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.