Vattenkokare och brödrost som passar perfekt ihop

Det är värt att stiga upp för en perfekt matchande vattenkokare och brödrost. Vårt glänsande KitchenAid-set ser härligt ut i solen på din köksbänk och är ett bra sätt att börja dagen på.

Det är dags att äta frukost med stil

Du kan välja ett utseende som passar din smak och inredning, med eleganta linjer, svepande kurvor, djärva färger och små detaljer som det ikoniska KitchenAid-dekorbandet. Det finns brödrostar för stora familjer, brödrostar med smörgåsställ, vattenkokare med variabel temperatur och vattenkokare med snabb uppkokning som sparar tid.

Välj färg på vattenkokaren och brödrosten

Du kan välja en klassisk färg som Almond Cream, eller varför inte hetta till det med en djärv Röd, Röd metallic eller Svart? Brödrosten och vattenkokaren är tunna och blanka och ger ditt kök ett lyft.

Härliga brödrostar till din frukost

Du kanske vill ha en fin, kompakt brödrost eller har plats för en imponerande brödrost för fyra skivor. Oavsett vad du väljer kan du njuta av extra breda och långa fack som enkelt kan rymma dina favoritbullar och bröd som surdeg eller olivbröd.

KitchenAid-brödrostarna har alla typer av praktiska, innovativa funktioner som varmhållningsläget som automatiskt håller skivorna varma när de är klara – och en manuell lyftspak som hjälper dig att nå de små bitarna och goda smulorna.

 

Allt klart för en bra dag

Det är inte lätt att hålla alla i huset nöjda på morgonen! Du som är alla andra, har ditt egna späckade schema. Därför har vi utformat våra vattenkokare och brödrostar så att de passar ditt liv.
Smarta detaljer som bagelläge eller varmhållningsfunktion på några av våra brödrostar och smarta sensorer samt dubbel väggkonstruktion på några av våra vattenkokare, gör alla nöjda. Inga brända bagels eller mumsande på kallt bröd.

Vattenkokare som tar hand om vattnet

Är du noga med hur vattnet smakar? Kettle 1,5 l – Design Collection har en insida i 100 % rostfritt stål för att bibehålla vattenkvalitet och smak. Den kokar snabbt så du behöver inte vänta länge på den välbehövliga koppen te och den har en dubbel väggkonstruktion för att hålla vattnet varmt på insidan.

Toast, bagels och bullar

Ge efter för ditt begär med en KitchenAid-brödrost. Bagelläget minskar värmen på ena sidan så att dina bagels och bullar blir perfekt rostade. Vi har också brödrostar med ett prydligt smörgåsställ, som vår brödrost för 2 skivor – Artisan eller vår brödrost för 4 skivor – Artisan. Sätt igång och gör en läcker toast.

Red toaster 4 slice - Artisan

Vattenkokare med variabel temperatur

När det gäller varma drycker uppnås en optimal bryggning med en perfekt temperatur. Teälskare och kaffeälskare får en vattenkokare med variabel temperatur så att de kan vara exakta. Vita och gröna teer kräver de lägsta temperaturerna på 76-85 °C, medan svart te och örtte behöver ett varmare intervall på 97–100 °C.

Du kan välja vår vattenkokare på 1,7 l med variabel temperatur eller vattenkokaren på 1,5 l med variabel temperatur – Artisan tillsammans med brödrosten för att gradvis värma vatten till exakt den temperatur du behöver.

Liva upp frukosten med en vattenkokare och brödrost

Uttråkad av samma gamla frukostrutin? Låt stilen och funktionerna i vår KitchenAid-vattenkokare och -brödrost inspirera dig. Här kan du pröva några nya idéer:

  • Avokado och svarta bönor på rostat bröd ger dig energi
  • Välsmakande blåbärsbagels med en vitaminkick
  • Jasmine pearls-te för att väcka dig till liv med en blommig arom
  • Ingefärste som väcker smaksinnet och matsmältningssystemet

Passion för frukost

Starta dagen med stil.

Brödrostar

Den underbara doften av nyrostat bröd fyller huset. Njut av en knaprig och mättande bit bröd med en läcker brödrost från KitchenAid.

Vattenkokare

Behöver du en härlig kopp te eller kaffe till ditt rostade bröd?
Titta inte längre än till våra smidiga och effektiva vattenkokare.

Frukostset

Se fram emot att stiga upp varje morgon för att göra frukost med din nya vattenkokare och brödrost. Våra set kombinerar läcker design med många praktiska funktioner.
Passionerad kock? Få våra nyheter och 10% RABATT.

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt på ditt nästa köp.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.