Vattenkokare och brödrost som passar perfekt ihop

Det är ett nöje att stiga upp på morgonen och se en perfekt matchande vattenkokare och brödrost. Vårt glänsande KitchenAid-set ser härligt ut i solen på din köksbänk och är ett bra sätt att börja dagen på.

Njut av stilen på brödrosten och vattenkokaren

Du kan välja ett utseende som passar din smak och inredning, med eleganta linjer, svepande kurvor, djärva färger och små detaljer som det klassiska dekorbandet i rostfritt stål på KitchenAid-produkten. Det finns brödrostar för stora familjer, brödrostar med smörgåshållare, vattenkokare med variabel temperatur och vattenkokare med snabb uppkokning som sparar tid.

Välj färg på vattenkokaren och brödrosten

Du kan välja en klassisk färg som Almond Cream, eller varför inte hetta till det med en djärv Röd, Röd metallic eller Svart? Brödrosten och vattenkokaren är tunna och blanka och ger ditt kök ett lyft. Ge din heminredning ett lyft med snygga nya tillbehörsom du kan njuta av varje dag.

Almond cream Artisan kettle and toaster set

Härliga brödrostar till ditt set

Du kanske vill ha en fin, kompakt brödrost med två fack eller har plats i köket för en imponerande brödrost med fyra fack. Oavsett vad du väljer kan du njuta av extra breda och långa fack som enkelt rymmer dina favoritbullar och stora bröd som surdeg eller hemgjort olivbröd.

KitchenAid-brödrostarna har alla möjliga användbara och innovativa funktioner som varmhållningsläge som automatiskt håller skivorna varma när de är klara. Det finns upptiningsläge så att du kan lägga i fryst bröd, bagelläge för att få rätt rostade bagels och en manuell lyftspak så att du når eventuella små bitar.

 

Green 2-slice toaster making avocado toast

Jämför vår vattenkokare och brödrost

Vilket snyggt set passar dig?

Frukostset med vattenkokare med variabel temperatur

ARTISAN FRUKOSTSET (BRÖDROST MED 2 FACK)


kr 5.038,40 kr 6.298,00


 • 2 skivor
 • Smörgåshållare medföljer
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter
 • Vattenkokarens temperaturintervall: 50–100°C

ARTISAN FRUKOSTSET (BRÖDROST MED FYRA FACK)


kr 6.158,40 kr 7.698,00


 • 4 skivor
 • Smörgåshållare medföljer
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter
 • Vattenkokarens temperaturintervall: 50–100°C

Frukostset med traditionella vattenkokare

LANTLIGT FRUKOSTSET


kr 2.478,40 kr 3.098,00


 • 2 skivor
 • Smörgåshållare som tillval
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,25 liter

KLASSISKT FRUKOSTSET


kr 2.078,40 kr 2.598,00


 • 2 skivor
 • Smörgåshållare som tillval
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,25 liter

DESIGNFRUKOSTSET (LÅNGT FACK)


kr 2.638,40 kr 3.298,00


 • 2 skivor
 • Smörgåshållare som tillval
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter

DESIGNFRUKOSTSET (LÅNGT FACK)


kr 3.038,40 kr 3.798,00 kr 3.038,40


 • 4 skivor
 • Smörgåshållare som tillval
 • Vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter

Allt klart för en bra dag

Det är inte lätt att hålla alla i huset nöjda på morgonen. Du som är alla andra, har ditt egna späckade schema. Därför har vi utformat våra elektriska vattenkokare och brödrostar med din livsstil i åtanke.

Smarta temperatursensorer och dubbel väggkonstruktion på några av våra vattenkokare, samt smarta brödrostfunktioner som styr facken, vilket innebär att alla kan behaga sig själva. Inget slut på varmt vatten eller rostat bröd som har blivit kallt. Det låter som en bra start.

Happy family together enjoying breakfast made with red toaster

Varför välja en vattenkokare med variabel temperatur?

När det gäller varma drycker behövs en exakt temperatur för att få en optimal bryggning. Angelägna tedrickare och kaffeentusiaster gillar vattenkokare med en variabel temperatur för att få den bästa smaken. Vita och gröna teer kräver de lägsta temperaturerna på 76–85 grader, medan svarta och örtteer behöver ett varmare intervall för att koka vid 97–100 grader. Kontrollera alltid på teet- eller kaffeförpackningen vilka riktlinjer som finns för temperaturerna.

Välj en vattenkokare med temperaturkontroll till brödrosten för att gradvis värma vatten till den exakta nivå du behöver för dina favoritdrycker.

Preparing meal with black variable temperature kettle and toaster set

Liva upp frukosten med en vattenkokare och brödrost

Uttråkad av samma gamla rutin hemma? Låt stilen och funktionerna i vår vattenkokare och brödrost inspirera din mat. Här är några nya idéer:

 • Avokado och svarta bönor på rostat bröd ger dig energi
 • Välsmakande blåbärsbagels med en vitaminkick
 • Jasmine pearls-te för att väcka dig till liv med en blommig arom
 • Ingefärste som väcker smaksinnet och matsmältningssystemet
Avocado toast breakfast on the plate

Lägg det i en brödrost med långt brödfack

Varför skulle du välja en brödrost med långa fack? Det ger dig flexibilitet. Du kan antingen lägga i två standardbrödskivor efter varandra i samma fack, eller använda den till långa bröd som pita, panini eller ciabatta. Om du älskar att experimentera med alla typer av bröd när du lagar mat och snacks, då kommer du att vara redo för allt.

Silver long slot toaster with bagels

Brödrost med plats för två skivor är en praktisk lösning

Om du letar efter en brödrost bara för dig, eller om förvaring är ett problem, är en brödrost med två skivor perfekt. Den passar enkelt på alla köksbänkar och gör jobbet effektivt. Det finns ett stort urval, från kurviga brödrostar till smala och snygga, från manuella kontroller till dem med automatisk sänkning och lyftning. 

2-slice design toaster

Brödrostar för toast och bagels

Ge efter för ditt begär. De flesta av våra brödrostar har ett genialiskt bagelläge som minskar värmen med 50 % på ena sidan så att dina bagels eller bullar rostas perfekt. Den skurna sidan rostas, medan den yttre sidan värms försiktigt så att den inte bränns.

Om du är ett stort fan av toast, varför inte satsa på en brödrost med en snygg smörgåshållare? Artisan-brödrostarna ger dig en smörgåshållare för att minimera spill. Om det låter som en himmelsk idé, då kan du alltid köpa en smörgåshållare som ett valfritt tillbehör till alla KitchenAid-brödrostar.

Red toaster 4 slice - Artisan

Vattenkokare som tar hand om vattnet

Smaksatt vatten som smakar bra och värms upp snabbt. KitchenAids vattenkokare är effektiva och väl isolerade. Vattenkokaren på 1,5 liter – Design har en insida i 100 % rostfritt stål för att bibehålla vattenkvalitet och smak. Den kokar snabbt så du behöver inte vänta länge på den välbehövliga koppen te och den har en dubbel väggkonstruktion för att hålla vattnet varmt på insidan.

Om du har en vattenfilterkanna hemma är det definitivt värt att använda filtrerat vatten i vattenkokaren. Din varma dryck smakar bättre, samt att vattenfiltret minskar mängden kalcium och magnesium, vilket orsakar kalkavlagringar i vattenkokaren.

Red design electric kettle and toaster set

Vattenkokare och brödrost framtagna för att hålla

Vattenkokarna och brödrostarna är vanligtvis flitigt använda apparater i ditt kök. Med omsorg (och regelbunden rengöring!), är de tillverkade för att hålla i flera år. Alla våra produkter levereras med en garanti, för ökad säkerhet och sinnesfrid.

Silver kettle and toaster set, hummus and ice-tea

Passion för frukost

Starta dagen med stil.

Brödrostar

Den underbara doften av nyrostat bröd fyller huset. Njut av en knaprig och mättande bit bröd med en läcker brödrost från KitchenAid.

Vattenkokare

Behöver du en härlig kopp te eller kaffe till ditt rostade bröd?
Titta inte längre än till våra smidiga och effektiva vattenkokare.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.