Populära ugnar och mikrovågsugnar

KOMBIMIKROVÅGSUGN 45 CM

På din våglängd Kombimikrovågsugn för inbyggnad Den har en generös 40 cm roterande tallrik, 8 tillagningsfunktioner, bland annat sensor cooking som guidar dig genom hela processen från början till slut, vilket ger makalösa resultat.

Twelix ugn med pyrolysrengöring i rostfritt stål

Elegant utseende kombinerat med specialfunktioner. Du kan baka, steka, tina, grilla, torka och även använda rotesserifunktionen.

Twelix ugn med pyrolysrengöring i svart rostfritt stål

Denna ugn har alla sorters specialfunktioner, inklusive rotisserispett, nu i en mörk, elegant version av rostfritt stål,

Utmärkande funktioner du kan njuta av

I vårt sortiment av ugnar hittar du små detaljer som gör mat till ett nöje.

Texturer att vidröra

Vacker och praktisk, varje ugn är designad med sinnena i åtanke. Svala områden för beröring, mjukstängande dörrar och ytor som är enkla att rengöra gör att du kan känna kvaliteten.

Kockfunktioner och program

Du kommer att dra nytta av våra många års partnerskap med professionella kockar. Skapa utsökta måltider på ett enklare vis med automatiska program, sous-chef-alternativ och specialfunktioner.

LED och touch-display

Elegant och funktionell LED-display gör det tydligare. Se allt du behöver veta med en enda blick och gör justeringar genom att trycka eller svep med fingret.

Vad ska du laga?

Ångkoka, steka, koka, grilla och baka

BAKA BRÖD

Knaprigt, glutenfritt, surgeg... hantverksbröd är stora nyheter! Och med god anledning. Nå perfekta resultat själv genom att baka med våra speciella funktioner.

YOGHURT

En hälsosam frukost eller efterrätt, yoghurt är lättare att göra än du tror. Med våra yoghurtprogram som är förinställda till 50 grader kan du göra det till en del av din rutin.

ÅNGKOKNING AV SKALDJUR

Du kan ångkoka i våra ugnar och mikrovågsugnar samt ångugnar. Vi har speciella program och tillbehör tillägnade denna typ av matlagning som även bevarar värdefulla vitaminer. i maten

Hitta en butik

Om du inte kan vänta med att komma igång, gå till din lokala butik för att se våra ugnar.

HITTA DIN NÄRMASTE
Find-a-store.jpg

Ta en titt på våra vitvaror

Letar du
efter lite matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration.jpg
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.