Hem > Köksmaskin > Köksmaskin och delar

KÖKSMASKIN OCH DELAR

Föreställ dig möjligheterna med en köksmaskin och delar

Släpp loss kreativiteten med en köksmaskin vid din sida. Förutom att svänga ihop nya spännande skapelser hjälper den dig också i vardagen. Dessutom kan du ansluta valfria delar för att göra allt från grönsaksnudlar till glass. Möjligheterna är oändliga.

Uttryck din stil och smak

Alla kockar är olika. Därför ser vi till att en köksmaskin från KitchenAid återspeglar vem du är. Du kan välja ett utseende som du gillar och skålar som passar din personlighet. Du kan använda den för att skapa dina favoriträtter och till att inspirera dig ännu mer. Att utforska nya idéer – det kännetecknar en hemmakock.

Blanda stort som smått

Köksmaskinen från KitchenAid levereras med tillbehör. Flatblandaren används för att blanda smet och tunga ingredienser. Med degkroken kan du blanda degar till bröd, pizza och pasta och med vispen vispar du en fluffig maräng.

BÖRJA UPPTÄCKA

Gör intryck med en köksmaskin

En köksmaskin som matchar din personlighet? Absolut! Det är roligt att leka med färger och konsistenser och att matcha inredningen. Det finns både neutrala och klara färger, begränsade utgåvor och årets färg.

BÖRJA UPPTÄCKA

Mer än bakning

Salt eller sött? Förberedelse eller tillagning? Du kan använda köksmaskinen till alla typer av uppgifter.

Strimla kyckling

Gillar du strimlat kött? Lägg den tillagade kycklingen i köksmaskinen med flatblandaren för ett snabbt resultat.

Mosa potatis

Skapa ett härligt, slätt mos med flatblandaren eller vispen, beroende på konsistensen.

Mosa avokado

Den här näringsrika frukten är verkligen mångsidig. Lägg den i köksmaskinen och gör guacamole och andra mexikanska rätter.

Skapa det på ditt sätt

Om köksmaskinen är en gåva till dig själv eller någon annan kan du göra den personlig. Välj en favoritfärg och få ett namn eller ett meddelande graverat på dekorbandet. Välj en extra skål: från blommig till randig eller av hamrad metall.

Välj en
skål

Bläddra bland en mängd underbara skålar. Oavsett om du gillar rostfritt stål, keramik eller glas kommer du att hitta en skål som känns rätt. Det finns modeller med handtag och hällpip … och sådana som kan diskas i diskmaskin och ställas i ugnen. Matcha ditt sätt att laga mat.

BLÄDDRA BLAND SKÅLAR

Ge dig ut på äventyr med olika delar

Din köksmaskin kan vara ett nav för en mängd innovativa och kreativa delar. Ta bara bort kåpan för delen och anslut vad du vill. Har du redan en köksmaskin? Toppen! Delarna passar alla våra köksmaskiner.

Experimentera med malning och stoppning

Ha full koll på kvaliteten på maten genom att mala ditt eget kött, fisk, hårda grönsaker och ostar med köttkvarnen och korvhornet. Sedan kan du skapa kryddiga biffar, vegetariska korvar eller näringsrika köttbullar.

UTFORSKA IDÉER OM MALNING OCH STOPPNING

Nyplockat från trädgården

Förtjusa dina sinnen med fräscha dofter och konsistenser från säsongens frukter och grönsaker. Med ovanliga och uppfriskande idéer blir det lättare att fylla den dagliga kosten med godsaker. Pröva att tärna frukt, svarva grönsaker till ett färgstarkt knippe nudlar eller göra bärig sylt och silkeslen barnmat.

UTFORSKA IDÉER OM FRUKT OCH GRÖNSAKER

Livet smakar bättre med hemlagat

Utforska våra extra delar om du älskar att göra godsaker från grunden. Mal ditt eget mjöl för skapelser som är fulla av smak. Väg och sikta torra ingredienser automatiskt i skålen. Skapa naturliga frusna desserter. Allt omsorgsfullt tillagat av dig utifrån råa ingredienser.

UTFORSKA IDÉER OM EXTRASAKER

Roa dig med att göra pasta

Varför inte mala eget färskt mjöl? Sedan kan du automatiskt väga och sikta det – enkelt och precist. Eller gå längre och rulla, skär och forma degen för att göra din favorit – spaghetti kanske? Eller kakaofettuccini?

UTFORSKA NYA PASTAIDÉER

Släpp lös köksmaskinens kraft

Se vad du kan göra och hitta recept

Bläddra bland köksmaskiner och delar

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.