RESULTAT, PRECISION OCH KONTROLL FÖR DINA OFÖRGLÖMLIGA RECEPT

UTÖKA KRAFTEN HOS DIN ARTISAN KÖKSMASKIN MED DENNA MATBEREDARTILLSATS

Artisan köksmaskin är ett måste i köket för matlagningsfantasten. Framtagen för att prestera och hålla ger den dig tillgång till en helt ny värld av möjligheter där du har chansen att välja bland en rad olika tillsatser. Denna ovärderliga bundsförvant är en elegant designikon som kännetecknas av färger och iögonfallande utföranden. Den fungerar som en förlängning av dina händer, din fantasi och din skicklighet ... så att du kan uttrycka dig själv genom matlagningen och skapa något riktigt speciellt, varje gång. Om du vill förbättra dina kockkunskaper behöver du bara samla de tillgängliga tillbehören som förvandlar din Artisan köksmaskin till en ovärderlig hjälpreda i köket. Med dessa ovärderliga verktyg kan du mala kött, göra, rulla och skära pasta, blanda små till stora mängder ingredienser osv. Men nu finns det dessutom något helt nytt: matberedartillsatsen, ett nytt sätt för perfekta skivor, tärningar och strimlor! Tillsatsen är utformad för de dagliga matlagningsutmaningarna och kan användas med livsmedel i alla storlekar, tack vare det extra breda 2-i-1-inmatningsröret. Och tack vare den vändbara skivan kan du välja mellan fina eller grova strimlor.

Från och med nu kommer ingen kunna konkurrera med dig i köket tack vare KitchenAid köksmaskin och dess mångsidiga tillbehör!

FÖRDELAR OCH EGENSKAPER

Genom att fästa matberedartillsatsen vid KitchenAid köksmaskin omvandlas den till en riktig matberedare: upptäck de oändliga möjligheterna med köksmaskinstillbehör och arbeta i skål eller bunke av valfri storlek.

Med ExactSlice-systemet kan du skapa skivor – såväl tjocka som tunna med den första externa spaken någonsin – och bearbeta många olika typer av livsmedel, tack vare det extra breda 2-i-1-inmatningsröret.

Tärningssatsen med dubbla blad ger dig möjlighet att snabbt och exakt tärna en mängd olika frukter och grönsaker … det finns inga gränser för kreativiteten!

De vändbara riv- och strimlingsskivorna med separat matpåskjutare är mycket användbara eftersom du kan välja mellan fina eller grova strimlor och stavar av frukt, grönsaker och ost.

Delarna, som tål maskindisk, omfattar bland annat en löstagbar insats, har utformats för enkel rengöring. Inget besvär, inget kladd


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.