FÖRBÄTTRA DITT SÄTT ATT LAGA MAT

KITCHENAIDS NYA KOK- OCH STEKKÄRL
FÖRBÄTTRAR DITT SÄTT ATT LAGA MAT

Oavsett om du älskar att sautera kött och grönsaker, steka kyckling, grilla smörgåsar, tillaga soppor, stuvningar, grytor eller omelett, pannkakor eller stekar erbjuder KitchenAid ett stort urval slitstarka och fina kok- och stekkärl som ger fantastiska resultat och hjälper dig att förverkliga alla dina kulinariska kreationer.

Med kok- och stekkärl i 7 lager av rostfritt stål erbjuder KitchenAid ultimata högkvalitativa köksredskap av rostfritt stål, med respekt för traditionen av autentisk matlagningsglädje. Kombinationen av funktionell komplexitet och formell enkelhet ger dessa produkter dess unika moderna och tilltalande karaktär.

Den unika tekniken med 7 lager av rostfritt stål, som används för varje enskild kastrull eller stekpanna, är utformad för just den tillagningsmetod som är typisk för den produkten. Den består av 7 legeringar med rostfritt stål och en aluminiumkärna. Dessa lager är formade över undersidan och sidan av kokkärlen. Denna teknik är lämplig för konventionella värmekällor såsom el och gas, men även för induktionshällar. Den ger enastående prestanda som säkerställer en perfekt och enhetlig värmefördelning, eftersom värmen fördelas jämnt över hela ytan av kokärlet ända upp till kanten och en snabb värmeöverföring, 30 % snabbare och mer effektiv när du använder induktionshäll.

Tjockleken på 3 mm tjocklek i de 7 lagren är utformad för att vara oförändrad, även efter flera års användning och för att uppnå rätt temperatur för just den tillagningsprocess som produkten används.

Den patenterade finishen på kokärlen i 7 skikt av rostfritt stål fortsätter att glänsa även efter generationer av användning och de svetsade handtagen i rostfritt stål är ergonomiska och lätta att rengöra.

Sortimentet omfattas av en livstidsgaranti och består av följande:

  • Stekpanna, 24 cm
  • Stekpanna, 28 cm
  • 1,4 L såskastrull med lock
  • 5 L såskastrull med lock
  • 7,6 L såskastrull med lock
  • 7,6 L låg traktörpanna med lock och hjälphandtag
  • Ånginsats
  • Pastainsats

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.