UTÖKA DIN KULINARISKA KREATIVITET

BAKA OCH LAGA MAT SOM PROFFSEN MED KITCHENAID

Det finns inget som är så tillfredsställande som när köket fylls av dofter som får det att vattnas i munnen vid tillagningen av en omsorgsfull, hemlagad måltid. Det skulle i så fall vara de entusiastiska utropen och kommentarerna från hungriga middagsgäster som ivrigt väntar på att få dela en måltid med dig.

KitchenAid erbjuder mer än bänkapparater genom en ny icke-elektrisk kollektion där varumärkets 95 års expertis ligger till grund för kok- och stekkärl och bakformar i olika material som alla har utformats för att öka din kreativitet i köket.

Den mångsidiga och hållbara gjutjärnskollektionen kännetecknas av förstklassig kvalitet, och av en mångsidighet som sträcker sig ända från frysen till ugnen och vidare till spisen och köksbordet. Från en saftig stek till hembakat bröd och grönsaksstuvning ser gjutjärnsgrytans jämna värmefördelning och värmelagring till att alla rätter kokas, rostas eller stuvas jämnt. Den nya gjutjärnsgrytans revolutionerande lock har två användningsområden: allt du behöver göra är att vända på det så får du en grillplatta som du kan använda för att tillaga välsmakande fisk, utsökt kött eller krispiga grönsaker.

De reptåliga keramiska bakformarna, som tål både frys och mikrovågsugn, absorberar inte smaker eller oljor, vilket ger ett optimalt matlagningsresultat. En uppsättning består av fyra keramiska bakformar som finns i svart, röd eller crème och är perfekta för servering av rätter som kommer att få gästerna att slicka sig om munnen, t.ex. efterrättspajer och matpajer, lasagne, stekar och mycket mer! Oavsett om du vill laga en romantisk middag för två eller en stor festmåltid för tio är de keramiska kok- och stekkärlen perfekta för alla dina infall och idéer.

Bakformarna i aluminiserat stål är motståndskraftiga mot rost och har nonstick-beläggning, vilket gör det enkelt att få bakverken att släppa från ytan. Dina muffins, pajer och kakor kommer att se lika goda ut som de smakar!

Oavsett vilken typ av kok- eller stekkärl du behöver kan KitchenAid erbjuda det tack vare ett stort antal alternativ som bland annat inkluderar aluminium, rostfritt stål i 3 eller 5 lager och även kopparalternativ i 3 och 5 lager. Alla ger de fantastiska resultat på gas-, el- och induktionsspisar och botten är garanterad att förbli plan, till skillnad från traditionell aluminium som kan ändra form med tiden. Urvalet grytor och stekpannor i olika storlekar uppmuntrar såväl ambitiösa nybörjare som mästerkockar till att kanalisera sin innersta kökskreativitet.

Med detta nya tillskott till det tillförlitliga och robusta varumärket KitchenAid blir det möjligt för matlagningsentusiaster i när och fjärran att följa sina gourmetdrömmar.

Produkterna omfattar:

KitchenAid gjutjärnsgryta i följande
färger: Röd, svart och crème

KitchenAid grill och paninipress i gjutjärn i följande
färger: Röd, svart och crème

KitchenAid keramiska bakformar i uppsättningar med fyra delar: 0,49 L, 0,9 L, 1,8 L, 3,3 L som får plats inuti varandra för enkel förvaring. Färger: Röd, svart och crème

KitchenAid bakformar med non-stickbeläggning består av följande:

 • 23 cm pajform
 • 20 x 20 x 5 cm fyrkantig kakform
 • 31 x 10 x 6 cm liten brödform
 • 3 x 5 cm rund tårtform
 • 23 x 13 x 8 cm brödform
 • 33 x 5 cm långpanna
 • 30 cm pizzaform
 • 23 cm springform
 • Uppsättning med 2 formar för småkakor (24 x 33 x 2,5 cm och 33 x 46 x 2,5 cm)
 • 8 x 41 bakplåt
 • Uppsättning med 2 x 6 muffinsformar
 • Uppsättning med 2 x 6 formar för minimunkar
 • Liten pajform med löstagbar botten

Färger i aluminiumkollektionen: Röd, svart

Kollektionen med tre lager i rostfritt stål

Kollektionen med tre lager i koppar

Kollektionen med kopparkärna och fem lager i rostfritt stål

Kollektionen med sju lager i rostfritt stål


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.