Mixa på ett oöverträffat sätt

Matlagning, precis som livet, handlar om att blanda rätt ingredienser. Du är den ende som vet vilka som passar bäst för dig. Vi vet hur man mixar dem bäst. Från torkad till frusen frukt, från frön till grönsaker - vi ser till att de mixas perfekt. För snabb, men ändå nyttig matlagning. För ett liv utan kompromisser.

Den kraftfullaste mixern är här!

KitchenAid ARTISAN Power Plus Blender tar hand om alla dina nyttiga recept, från soppor till såser och ger din jämnare och mera konsekventa resultat.

Det exklusiva värmekontrollkärlet

Denna specialfunktion gör det möjligt att mixa och värma upp soppor på bara fem minuter.

Kraftfull 3.5 peak HP-motor

Vår mixer blandar allt snabbt och enkelt, skapar frukt- och grönsakssmoothies, lena och jämna soppor, juicer, nötsmör, dressing och mycket mera.

Förhandsinställda adapti-blandningsprogram

Blanda ditt recept enkelt tack vare tre program: smoothies, juicer och soppor. Varje program har ett unikt intervall av varierande hastigheter som är designade för en specifik konsistens.

Jämnare resultat, snabbare

En utomordentligt kraftfull mixer som klarar av alla dina nyttiga recept, blandar frön, grönsaker, torkad och frusen frukt till lena smoothies, juicer, smör och soppor, snabbt och enkelt. Dessutom kan du tack vare dess exklusiva värmekontrollkärl mixa och värma upp soppa på bara fem minuter. För snabb, men ändå nyttig kost.

Hitta den perfekta mixen med Tess Masters tips!

Se våra videorecept

Ta en titt på våra videorecept! Du kanske hittar den rätta inspirationen för din nästa goda och välmixade skapelse!

Ladda ner kokboken

Letar du efter inspiration för nyttiga och goda recept? Smoothies, soppor, dressingar och juicer: du hittar allt och lite till i vår kokbok!

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.