HEALTH CHECK – underhållsprogram för köksmaskin och förlängning av garanti

Maximera livslängden för din köksmaskin

Alla KitchenAid-produkter är gjorda för att hålla, och byggda så att de kan repareras och användas så länge som möjligt. Om garantin har gått ut eller snart går ut kan du förlänga den och dessutom få produkten kontrollerad.

FÅ EN HEALTH CHECK

Health check av köksmaskinen

KitchenAid bryr sig om konsumenterna och miljön, och därför tillverkar vi hållbara produkter som kan hålla i generationer. Upptäck hur du kan dra nytta av en utökad garanti för din köksmaskin med en kostnadsfri health check.

Utöka produktens livslängd

En KitchenAid-köksmaskin är byggd för att hålla och användas av flera generationer. Syftet med det här programmet är att maximera hållbarheten hos din köksmaskin.

Förhindra eventuella problem

Se till att du får ut mesta möjliga av köksmaskinen med underhåll. Våra experter kontrollerar och underhåller alla delar, inklusive lager, växlar och hastighetsregulator, för att se om det finns slitage och potentiella problem.

Kostnadsfritt tillbehör

Välj ett alternativ där ett tillbehör ingår och utöka köksmaskinens möjligheter. Från pastaskärare till köttkvarn – vilket väljer du?

Hur fungerar det?

Så här gör du:

1)Ring oss på 00800 381 04026 för att be om en health check.
2)Vår kundservice kontaktar dig för att ordna med hämtning.
3)Vi hämtar köksmaskinen från din adress.
4)Det kan ta upp till tre veckor innan hälsokontrollen (health check) utförs.
5)Du får en bekräftelse på returen via telefon och e-post.
6)Om du har valt program 1 eller 2 får du det kostnadsfria tillbehöret separat.

Jämför alternativ för utökad garanti

Du kan köpa en utökad garanti där en health check ingår när som helst om din köksmaskin (oavsett modell) är mindre än 10 år gammal. Du får ett eller två års förlängd garanti. Om du köper den innan den vanliga garantin har gått ut läggs den automatiskt till i din vanliga garanti. Om du köper den efter att den vanliga garantin har gått ut börjar den utökade garantin gälla på avtalets datum.

1 år2 år1 års kommersiell*
1900 kr2200 kr2200 kr
TransportJAJAJA
Arbete och reservdelar: fullständig teknisk kontroll och underhåll*JAJAJA
1 tillbehör upp till 1199 krJA (1 per köp)--
1 tillbehör upp till 2199 kr-JA (1 per köp)-

Ring vårt team för att utöka garantin

Ring oss på 00800 381 04026 för att be om ett avtal för health check. När vi har tagit emot betalningen får du en e-postbekräftelse och fakturan via e-post eller vanlig post.

REGLER OCH VILLKOR

* Utökad garanti och health check gäller för KitchenAid-köksmaskiner (av alla modeller) som är mindre än 10 år gamla. I den fullständiga tekniska kontrollen och underhållet ingår undersökning och vid behov byte av de viktigaste delarna för köksmaskinens prestanda (smörjnivåer, borstar, packningar, växlar, hastighetskontroll …). Vi kontrollerar även låsmekanismen och justerar höjdinställningen för att undvika vibrationer och minska buller.

Den ettåriga kommersiella garantin gäller endast den professionella köksmaskinen på 6,9 l (5KSM7990X).

Regler och villkor här.

 

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.