PERFEKT FÖR ATT BRYNA, STEKA OCH GÖRA STUVNINGAR

GER OPTIMAL VÄRMEFÖRDELNING OCH ÄR PERFEKT FÖR ATT BRYNA, STEKA OCH GÖRA STUVNINGAR
GJUTJÄRN: DEN BÄSTA VÄNNEN I KÖKET

Gjutjärn är ett material som på ett perfekt sätt tillgodoser moderna krav för tillredning och matlagning. Gjutjärn av högsta kvalitet är hållbart och slitstarkt och kan på ett säkert sätt användas på alla värmekällor, inklusive induktionshäll och med en ugn eller grill. Det tål höga temperaturer och möjliggör en perfekt jämn värmefördelning. Det har också förmågan att effektivt bibehålla värmen, vilket möjliggör lägre värmeinställningar på spisplattorna och i ugnen och ger ett fantastiskt resultat såväl vid långkok som bryning vid hög temperatur.

KITCHENAIDS SERIE I GJUTJÄRN

Saftigt grillat, bräserade rätter, stuvade grönsaker eller krispiga, varma smörgåsar eller panini: KitchenAids serie i gjutjärn förverkligar dessa fantastiska smakäventyr. Den nya revolutionerande serien i gjutjärn har utvecklats i samarbete med världsledande kulinariska experter och är den perfekta vännen i köket och ett idealiskt verktyg för långsam och fettsnål matlagning.

GRYTA I GJUTJÄRN

Njut av tillagning vid hög temperatur som gjutjärn ger med denna mångsidiga gryta. Den passar perfekt för såväl långkok och bräserade rätter på spishällen som stekar och bakning i ugnen. I ugnen gör dess tjocka väggar och tunga lock att den är idealisk för låg och långsam värmning, vilket innebär att dina betydelse dina stuvningar och grytstekar blir mer möra och saftiga med minimal avdunstning under tillagning. Passar även perfekt för fruktpajer och majsbröd. Det revolutionerande locket kan enkelt vändas och omvandlas till grillpanna och användas för att grilla stekar, hamburgare, kyckling eller grönsaker. Dessutom är den svarta matta insidan av emaljerat porslin motståndskraftig mot missfärgningar, tål maskindisk och du behöver inte torkas.

Gjutjärnsgryta: 24 cm och 28 cm
Färger: Röd, svart och crème

GRILL OCH PANINIPRESS I GJUTJÄRN

Njut av krispiga, varma smörgåsar eller panini med denna grill och paninipress. Grillpannan är utformad för att ge liknande resultat som en utomhusgrill och innehåller ett handtag för enkel hantering på en spishäll. I kombination med de upphöjda räfflorna i hela pannan säkerställer dess kraftiga, värmebevarande gjutjärnskonstruktion lika bra resultat som med en grill – ända ned till grillytan – för allt från fisktacos, hamburgare och smörgåsar till biffar och grönsaker. Paninipressen i gjutjärn har ett vred i rostfritt stål på översidan undersidan och upphöjda räfflor som ger grillyta på båda sidor samtidigt av rostade smörgåsar, hamburgare och andra rätter

Grill och paninipress i gjutjärn: 24 cm x 24 cm
Färger: Röd, svart och crème


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.