Brödrostar med långa fack ger utrymme för kreativitet

Bröd finns i alla former och storlekar – från skivade limpor till bastanta, långa lantbröd, franska boulebröd, bagels, panini, russinfrallor och mycket mer. Därför har en brödrost med långa fack från KitchenAid rymliga rostningsfack med plats för alla sorters bröd.

Du får ditt rostade bröd i tid, med upptinings-, återuppvärmnings- och varmhållningsalternativ. Använd höglyftfunktionen för att placera små bröd högre upp och om du älskar toast kan du välja en smörgåshållare. Nu kan du mumsa i dig.

Vilken är den bästa brödrosten med långa fack?

Vår Design Collection tar rostning till en ny nivå, med brödrostar med långa fack som ger dig mer. De finns i Almond Cream, Empire Red eller Onyx Black och ger ett verkligt stilfullt intryck. De har läcker form och smarta funktioner, till exempel ”lite längre” om du vill ha brödet en nyans mörkare, och en funktion för varmhållning i upp till 3 minuter. Bagelläget har lägre effekt på ena sidan för att undvika att brödet bränns. Lägg i bröd med valfri form i facken.

Cream toaster long slot 2 slice with breakfast

Ha kontroll med en manuell brödrost med långa fack

Om du vill hålla koll på ditt rostade bröd behöver du inte leta längre. Med den här brödrosten kan du när som helst kontrollera skivorna genom att lyfta upp brödet utan att avbryta rostningscykeln. Om du inte kan motstå att ta en titt är det här brödrosten för dig – finns i Röd, Crème, Svart eller Contour Silver. Tryck på Avbryt när brödet är klart. De rymliga facken kan användas för stora bröd och småbröd, och det finns även en bagelfunktion.

Red toaster long slot 4 slice

Så här väljer du: alternativ i korthet

Vill du ha en brödrost med långa, rymliga fack? Jämför dem nedan.

Brödrost med ett långt fack för 2 skivor 5KMT3115
kr 1.799,00 kr 1.529,15
SHOPPA NU
Materialenhet Plast
Antal fack 1
Typ av kontroll Manuell
Brödfackets längd 26 cm
Brödfackets bredd 3,8 mm
Höglyft Ja
Rostinställningar 5
Upptiningsfunktion Ja
Bagel function Ja
Varmhållningsfunktion Nej
Återuppvärmningsfunktion Ja
Funktion för ”lite längre” Ja

Praktisk smörgåshållare och småbrödsvärmare

Är du sugen på en god rostmacka till lunch eller kvällsfika? KitchenAids smörgåshållare (tillval) är kompatibel med alla våra brödrostar. Den är tillverkad av rostfritt stål och griper tag i smörgåsen så att du kan undvika spill. Njut av rostat bröd i kaféstil när som helst när du blir sugen. Vårt tillbehör för småbrödsuppvärmning är ett annat alternativ, som varsamt värmer småbröd och småfranskor på ovansidan.

Sandwich rack with slice of bread

Hur är det med rostat surdegsbröd?

Ett annat bröd som passar bra att rosta i brödrosten med långa fack är surdegsbröd. Det är en av de äldsta brödsorterna som är baserat på vildjäst och mjölksyrabakterier som naturligt finns i mjöl för surdegsjäsning – och det tar längre tid att jäsa. Surdeg har en syrlig smak och är populär för att den är bra för matsmältningen och näringsrik och innehåller mindre socker. Unna dig en rejäl skiva. Underbart.

Black toaster long slot 4 slice with bread

Njut av en härlig frukost

Starta dagen med stil. Varför inte komplettera brödrosten med en vattenkokare som klarar lite mer?

BLI INSPIRERAD
Black kettle with tea and pancakes
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.