EN KOPP TEA HAR ALDRIG VARIT ELEGANTARE ÄN SÅHÄR.

SENSATIONELLT MÅSTE FÖR KÖKET SOM KOMBINERAR MJUK DESIGN MED ENASTÅENDE KVALITET OCH HÅLLBARHET.

”Sätt på vattenkokaren. Att stanna upp en stund och prata över en kopp med något varmt är en ritual som följer oss genom livet. I ett urval av färger och med en kurvig, inbjudande design är Dual Wall 1,5 L Vattenkokare även generös vad gäller funktioner. Älskar du te ? Justera temperaturen så det passar ditt te. Lagom varmt för känsligt grönt te eller hett för stark Assam. Och kockar slipper koka sin buljong för länge !

Som ett stänk av färg i köket är Vattenkokaren alltid redo för nästa samtal.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Justerbar temperaturkontroll. Vattenkokaren har justerbar temperaturkontroll från 50 °C till 100 °C, så att te- och kaffekännaren kan säkerställa perfekt temperatur för bryggningen (vitt te 70 °C, grönt te 80 °C, kaffe 95 °C).

Temperaturmätare. Temperaturen visas tydligt på temperaturmätaren på framsidan, medan ett vätskenivåfönster visar vattennivån på baksidan.

Dubbel väggkonstruktion. Det dubbla väggkonstruktionen håller vattnet varmare under längre tid, minskar buller och är kallare vid beröring.

Robust metallbas. Den robusta metallbasen ger vattenkokaren en lugnande känsla av stabilitet och det mjuka handtaget gör det enkelt för användaren att hälla.

Enkel knapp. Och tack vare den enkla knappen som öppnar det mjukglidande locket är det t.o.m. ett nöje att fylla på vattenkokaren.

3000 watt uteffekt. Med 3000 watt uteffekt kokar vattnet i vattenkokaren på rekordtid.

Kalkfilter. Ett utbytbart kalkfilter bakom pipen renar vattnet för den perfekta koppen.


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.