TITTA NÄRMARE PÅ DEN EXKLUSIVA PLANETVÄXELN

Beundra och upplev den tidlösa skönheten och det perfekta resultatet hos den klassiska köksmaskinen KitchenAid Artisan med hävarm och en elegant ny 6 L glasskål samt specifika standardtillbehör.
Med den nya glasskålen kan du direkt se hur dina fräscha ingredienser av hög kvalitet blandas, knådas eller vispas till kulinariska mästerverk, snabbt och enkelt. Med den nya 6 L glasskålen kan du tydligt övervaka blandningsprocessen och bedöma när degen har nått den bästa fasen i jäsningsprocessen för att skapa de mest utsökta bakverken varje gång.

Dess unika funktioner gör dessa Artisan köksmaskiner med hävarm och 6 L glasskål till en förlängning av dina händer, så att du kan kombinera dina kulinariska färdigheter och din kreativitet för att skapa något alldeles speciellt – varenda gång.

Nu fortsätter dess kapacitet att göra det möjligt för kockar att ta sig an större kulinariska bedrifter och hantera stora mängder snabbt och effektivt i en fantastisk glasskål.

KitchenAid tar matlagning på allvar och med denna senaste innovation visar det sig i storleken på desserten. Artisan köksmaskin med hävarm och 6 L glasskål kan blanda deg till 6 limpor (var och en om 450 g), 108 småkakor eller mer än 2,5 kg mosad potatis åt gången.

Den nya Artisan köksmaskin med hävarm och 6 L glasskål finns i de eleganta färgerna Röd, Röd metallic och Frostvit.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Den nya Artisan köksmaskin med hävarm och 6 L glasskål har samma fantastiska funktioner som den tidigare versionen av KitchenAid köksmaskin med hävarm, dvs. en tyst och robust motor som ger proffsiga resultat, tio olika hastighetsalternativ som tillgodoser så gott som alla matlagningsbehov samt planetväxel som maximerar skålens täckning under processen.

Den stora glasskålen gör det möjligt för dig att åstadkomma stora kulinariska bedrifter och hantera stora mängder snabbt och effektivt.

Mjukstartfunktionen minimerar stänk.

Den elektroniska hastighetssensorn bibehåller precisa hastigheter för optimala resultat varje gång.

Artisan köksmaskin 6 L med hävarm har ett enkelt nav som gör köksmaskinen till ett kulinariskt center med fler än 12 tillbehör så att du kan tillaga en mängd olika typer av mat, från färsk pasta och juice till kakmixar och glass.


top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.