Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L BEETROOT - ARTISAN 5KSM195PSEBE

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L BEETROOT - ARTISAN 5KSM195PSEBE

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L BEETROOT - ARTISAN 5KSM195PSEBE
kr 7.699,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM195PSEBE - 859711642220

En ikonisk, mångsidig köksmaskin med fällbart drivhuvud i årets färg som är en djup vinröd ton med en läcker sidenfinish. Ha kul när du experimenterar med tillbehör.

kr 7.699,00
Inklusive moms
Leverans senast torsdag 17 november 2022

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
Köksmaskin: Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att blanda, knåda, vispa, strimla och skära i bakverk. Sprudlande skapelser. Bara att sätta igång!

4,8 l skål i rostfritt stål

Tvåtonad skål i borstat rostfritt stål med polerad kant och ergonomiskt handtag.

3 l skål i rostfritt stål

Med en extra skål kan du fortsätta att vara kreativ utan att diska emellan. Tillverkad av rostfritt stål, utan handtag.

Stänkskydd

Det här stänkskyddet med säker passform förhindrar stänk. Med hjälp av hällpipen kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på.

Ballongvisp

Vispen i rostfritt stål har en elliptisk design så att den kommer åt i hela skålen. Utformad för att få in luft i ingredienserna.

Silverbelagd degkrok

Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

Silverbelagd degblandare

Fördelar enkelt smöret så att du får jämna lätta bakverk och kan skära smöret utan att det smälter. Mosar och strimlar också.

Silverbelagd flatblandare av metall med silikonvinge

Konstruerad för snabbare blandning utan att du behöver stänga av apparaten och skrapa sidorna. Tillverkad av metall belagd med silikonsida.

Slickepott

Praktiskt verktyg för enkel rengöring av degblandaren

Föregående
Nästa

Därför kommer du att älska vår köksmaskin i Beetroot

 • Legendarisk design exklusivt i Beetroot
 • Vispar, knådar och mycket mer
 • Enkel att använda
 • Tyst, kraftfull motor
 • Elliptiskt rörelsemönster för snabb grundlig mixning
 • Tio hastighetsinställningar för optimal kontroll
 • Robust, stadig och hållbar
 • Stort utbud av valfria tillbehör

Hej Beetroot

Vi har kämpat för kraften i färg sedan 1955. Spola framåt till idag och årets färg 2022 som visar positivitet och lekfullhet. Den är inspirerad av den oväntade skönhet som du hittar i vardagliga saker, som den underbara magenta som sipprar ut när du skär i en vanlig rödbeta. Sätt knorr på det välbekanta – i din mat och i ditt hem.

Förnya det alldagliga 2022

Gör varje dag mer levande och omfamna din äventyrliga sida. Prova det oväntade i vanliga recept, lägg till färg och skoj till det vardagliga.

En köksmaskin som är redo för allt

Få uppmärksamhet och väck sinnena med den här legendariska köksmaskinen. Var kreativ med allt ifrån rosa pasta till livfulla dippar och vackert fluffiga bakverk.

Ge näring åt din kreativitet

Funderar du på energibollar eller vegetarisk pizza? Toppen! Köksmaskinen kan göra mycket mer också. Med de medföljande tillbehören kan du knåda deg, mosa potatis, strimla kött, vispa grädde och blanda till smet.

Omfattande tillbehör

Den här lyxiga köksmaskinen levereras med en särskild degblandare (som också kan användas som en vanlig flatblandare) och en praktisk skrapa för rengöring. Du har också en visp, degkrok, flatblandare av metall med silikonvinge, extra skål på 3 liter och stänkskydd.

Använd valfria delar

Ett fäste för samtliga tillbehör är din nyckel till spännande valfria delar. Utöka möjligheterna med tillbehör av professionell kvalitet, från grönsakssvarv till pastavals, glassmaskindel eller köttkvarn.

Gör varje dag roligare

Färg finns i vårt DNA. Vi vill ge dig fräscha, klassiska och spännande färger som passar din personlighet och inredning. Om Beetroot ropar ditt namn, är du uppenbarligen ett riktigt original.

Prestanda och kraft

KitchenAid-köksmaskinen har en motor som mycket effektivt omvandlar wattal till effekt i skålen eller delarna. Tyst och tillförlitlig och hanterar alla recept som ett proffs.

Så stark att den håller länge

KitchenAid-köksmaskinen är byggd för att hålla i flera generationer med sin stabila konstruktion av zinkmetall. Den känns riktigt stadig och stabil nog för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår 5-åriga garanti.
Det är dags att vara mer äventyrlig

Fira originalitet och experimentera med nya idéer och ovanliga trick.

Elliptiskt rörelsemönster för snabb blandning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Vad betyder det? Det gör att vispen kommer åt minst 59 beröringspunkter runt hela skålen för snabb och noggrann blandning. Allt ingår – inget saknas.
Ställ in hastighetsspaken beroende på vad du gör. Välj hastighet 1 för långsam omrörning, upp till 6 för vispning och creaming och 10 för snabb vispning.

Speciell degblandare och verktyg för alla uppgifter

Den här populära köksmaskinen med fällbart drivhuvud levereras med en blandare som är idealisk för läckra bakverk. Med de horisontella stängerna kan du skära kylskåpskallt smör och få frasiga bakverk direkt. Använd den också som en vanlig degspade för blandning och rivning. Eller byt ut den mot den medföljande vispen för luftning, degkrok för knådning eller flatblandare av metall med silikonvinge för de klibbigare blandningarna. Levereras också med en skrapa för enkel rengöring av degblandaren.

Skönhet som varar länge

Styrka och skönhet möts i denna underbara köksmaskin. Precis som alla våra köksmaskiner är den här tillverkad av tuffa material och kombinerar över 100 års teknisk expertis. Dess formgjutna metallkonstruktion innebär att den är stadig och robust, även knopparna är gjorda av metall.
Den levereras med rep-, lukt- och fläckbeständiga skålar i rostfritt stål

Från rödbetsburgare till bucatini

Anslut olika valfria delar till frontfästet så är du redo att utöka din repertoar. Laga alla rätter du drömmer om – från rejäla hamburgare eller fettuccine till vegetariska nudlar eller färsk apelsinjuice.
Älskar du sylt? Använd passerdelen för frukt och grönsaker. Har du precis blivit vegan? Gör en lasagne med frukt- och grönsakshyveln. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919.

Hur mycket kan du göra?

Den här medelstora köksmaskinen kan hantera snabba små blandningar eller stora satser lagad mat. För att ge lite vägledning till den maximala kapaciteten kan du bearbeta upp till 12 ägg (medelstora), 1 l vispad grädde, göra en tårta på 2,7 kg eller 9 dussin kakor. Det räcker långt när du umgås med familjen eller har vänner på besök.

Verktygen för dina äventyr

Gå längre i köket med en mängd tillbehör som alla drivs av köksmaskinen.
En frukt- och grönsakshyvel, skål till glasstillverkning, korvpressare och mycket mer ...

Ge näring åt kreativiteten med rödbetor

Trodde du att rödbetor mest kan ätas inlagda? Dags att tänka om. Den kan ge en färginjektion och ny känsla till både maträtter och bakverk. Du kan äta, dricka, laga mat och färga naturligt med den – i allt från tårtor till sallader, pasta och pajer. Vad ska du börja med?

Rödbetskaka med två sorters choklad

Rödbetor är en verkligt magisk ingrediens i kakor – den ger en naturligt kladdig, kolaliknande konsistens som är helt underbar. Den här chokladtårtan med härlig färskostfrosting går garanterat hem hos alla.
SÅ HÄR GÖR DU

Färska rödbetstortellini med butternutpumpa och salvia

En njutning för både ögonen och smaklökarna – den rosa pastan i kombination med den värmande, söta örtiga fyllningen är ett säkert kort.
SÅ HÄR GÖR DU

Färgstark vegetarisk pizza

Den här pizzan är verkligen en fröjd att skåda. Den är fullproppad med läckra ingredienser och färger, och till och med pizzabotten är färgad av rödbetor.
SÅ HÄR GÖR DU

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L BEETROOT - ARTISAN 5KSM195PSEBE

Artisan 4,8 liter köksmaskin i färgen Beetroot, vår djupa färg i magenta – årets färg 2022. Den unika och stadiga designen gör köksmaskinen till en förlängning av dig och gör det lättare att uttrycka dig genom matlagning. Motorn är tyst och hållbar, utan effektförlust mellan motorn och tillbehören. Det ursprungliga elliptiska rörelsemönstret ger snabb, grundlig blandning, vidrör skålen vid 59 punkter per rotation. Köksmaskinen levereras med en skål i rostfritt stål på 4,8 liter som kan bearbeta upp till 12 medelstora äggvitor och 1 kg vetemjöl, 1 l vispgrädde, 3,2 kg potatismos eller 108 kakor. Du får extra tillbehör i kartongen med den här modellen av köksmaskin. Förutom en extra skål i rostfritt stål på 3 liter får du en visp, degblandare, degkrok, stänkskydd, flatblandare av metall med silikonvinge och en skrapa speciellt utformad för rengöring av degblandaren. Den praktiska sladdvindan gör att du kan förvara din köksmaskin snyggt och säkert. Om du älskar att skapa och experimentera finns det massor av spännande tillbehör (säljs separat) som du kan lägga till i fästet för samtliga tillbehör. Koppla in allt från pastaskärare till köttkvarn, grönsaksskärare eller kornkvarn för att släppa loss din kreativitet.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM195PSEBE
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Spänning
  220-240
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Min rotationshastighet
  58
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Die-cast
 • Längd på strömsladd
  145
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  413
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Nettovikt
  11.1
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Bruttovikt
  12.85
 • Pajdeg: kg mjöl
  0.5
 • Vispgrädde
  1
 • Kaka
  2.7
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  Ja

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Bli modig med en blender

Varför inte väcka uppseende med ett matchande set? Denna pulserande årets färg är tillgänglig på vår Blender K400 Artisan. Satsa på wow-faktorn och ge dig själv en explosion av kreativ energi varje dag.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.