Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8 LITER MED TILLBEHÖR - ARTISAN 5KSM175PS

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8 LITER MED TILLBEHÖR - ARTISAN 5KSM175PS

Honey
kr 5.799,00
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8 LITER MED TILLBEHÖR - ARTISAN 5KSM175PS
kr 5.799,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM175PSEHY - 859711626160
Honey
Visa färger

År 1919 dök den första KitchenAid köksmaskinen upp i USA:s hemmakök.

kr 5.799,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 11 juli 2022

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Köksmaskin: Vad finns i förpackningen?

Du får allt du behöver för att mixa, knåda och vispa dig fram till läckra söta och välsmakande skapelser.

Vad finns i kartongen?

4,8 l skål i rostfritt stål

Polerat rostfritt stål och ergonomiskt handtag. Tål maskindisk. Robust, stabil och hållbar

3,0 l skål i rostfritt stål

Trelitersskålen har inga handtag. Skålen är tillverkad av polerat rostfritt stål.

Ballongvisp

11-trådars vispen i rostfritt stål har en elliptisk formad design för att maximera täckningen av skålen, vilket vispar större volymer lika lätt som mindre.

Degkrok

Används för att blanda och knåda jästdeg, t.ex. bröd, pizzadeg och pastadeg. Tillverkad av aluminium med non-stickbeläggning. Tål maskindisk.

Flatblandare av metall med silikonvinge

Används för normala till tunga blandningar, t.ex. mjuka kakor, glasyrer, kakor och potatismos. Den flexibla kantdesignen garanterar en snabbare blandning utan att stanna motorn och använda en spatel.

Stänkskydd

Valfritt tillbehör för köksmaskin med uppfällbart drivhuvud. Ett tillbehör med två användningsområden som hjälper till att förhindra stänk. Med hällpipen kan du smidigt lägga till ingredienser medan du blandar.

Föregående
Nästa

Fördelar med köksmaskin

 • Banbrytande, förstklassig design
 • Vispar, knådar och mycket mer
 • Enkel att använda
 • Tyst, kraftfull och energieffektiv motor
 • Elliptiskt rörelsemönster för snabb grundlig mixning
 • Tio hastighetsinställningar för optimal kontroll
 • Robust, stadig och hållbar
 • Stort utbud av valfria tillbehör

Färg som matchar din stil

Färg är en stor del av vår historia. Vi vill ge dig klassiska och moderna alternativ som passar din personlighet och inredning. Kolla in årets senaste färg, Honey, som ger alla kök välbehag och värme.

Årets färg

Årets färg 2021 Honey, känns som värmen i samhörighet. Den är hämtad ur glädjen i att vara tillsammans med nära och kära och dela med sig av stunder kring mat och matlagning. Ge ditt kök en verklig känsla av gemenskap och bekvämlighet med den rika färgen Honey.

Ta med värmen till 2021

Det är dags att skämma bort dig och människorna runt omkring dig med läckra hemlagade rätter och godsaker som skapats med kärlek.

En köksmaskin som är redo för allt

Upptäck möjligheterna med den här klassiska köksmaskinen som kan göra allt från kakor till carbonara. Vilken av de läckra färgerna väljer du?

Redo för allt

Funderar du på energibollar eller en regnbågstårta? Toppen! Mixern kan göra mycket mer också. Med de medföljande tillbehören kan du knåda deg till bröd, pasta eller pizza, vispa grädde och göra potatismos.

Omfattande tillbehör

Den här tidlösa köksmaskinen levereras med en trådvisp, bestruken degkrok och flatblandare. Du får också en extra 3l-skål, en flexibel flatblandare av metall med silikonvinge och ett praktiskt stänkskydd för att undvika oreda.

Använd valfria delar

På frontfästet för samtliga delar kan en rad olika valfria delar användas. Utöka möjligheterna med tillbehör av professionell kvalitet, från grönsakssvarv till pastavals, glassmaskindel eller köttkvarn.

Färger som matchar din stil

Färg finns i vårt DNA. Vi vill ge dig fräscha, klassiska och moderna alternativ som passar din personlighet och inredning – från Honey till Pebbled Palm eller Svart. Utforska de senaste stiltrenderna för att få färgidéer till köket eller stick ut med något unikt.

Prestanda och effektivitet

KitchenAid-köksmaskinen har en direktdriven motor som mycket effektivt omvandlar wattal till effekt i skålen eller delarna. Utmärkta prestanda och energieffektivitet? Det är den perfekta mixen.

Så stark att den håller länge

KitchenAid-köksmaskinen är byggd för att hålla i flera generationer med sin stabila konstruktion av zinkmetall. Den känns riktigt stadig och stabil nog för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår femåriga garanti.

En mixer som inspirerar din kreativitet

Låt köksmaskinen göra jobbet så kan du experimentera med nya idéer och kreativa detaljer.

Elliptiskt rörelsemönster för snabb blandning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Vad betyder det? Det gör att vispen kommer åt minst 59 beröringspunkter runt hela skålen för snabb och noggrann blandning. Allt ingår – inget saknas.   Ställ in hastighetsspaken beroende på vad du gör. Välj hastighet 1 för långsam omrörning, upp till 6 för att vispa och göra glass och 10 för snabb vispning.

Populär köksmaskin med uppfällbart drivhuvud

Modellen med uppfällbart drivhuvud passar bra på köksbänken och är din vän i köket. Det är enkelt att fälla upp drivhuvudet för att komma åt skålen. Köksmaskinen har en praktisk storlek och passar perfekt för både små och stora satser. Den har två skålar i rostfritt stål (4,8 l och 3 l) som båda fästs säkert i motordelen.

Skönhet som varar länge

Våra KitchenAid-köksmaskiner är byggda för att passionerade hemmakockar ska kunna använda dem varje dag. De är tillverkade av de tåligaste materialen och kan ta sig an alla recept du vill testa.   Köksmaskinerna är utformade och monterade i USA och kombinerar över 100 års ingenjörsexpertis och en gjuten metallkonstruktion. De är solida och tunga, och till och med kontrollrattarna är i metall. Vilket nytt recept ska du utmana din maskin med?

Styrkan hos en metallkonstruktion

Med sin styrka och skönhet är skålen och tillbehören till den här köksmaskinen med uppfällbart drivhuvud på 4,8 l byggda för att hålla. Materialet är hygieniskt och lätt att rengöra, vilket är perfekt för ett livligt kök.   Det är reptåligt, så du kan låta köksmaskinen jobba hårt och ändå lita på att den ser snygg ut i många år framöver. Vi tycker att våra skålar i rostfritt stål är tidlöst eleganta och ger en snygg och ren look.

Verktygen för dina äventyr

Gå längre i köket med en mängd tillbehör som alla drivs av köksmaskinen. Glassmaskin, köttkvarn och mycket mer.

Juice, sylt, jättekorvar!

Anslut olika valfria delar till frontfästet så är du redo att utöka din repertoar. Laga alla rätter du någonsin har velat göra – från rejäla korvar eller fettuccine till vegetariska nudlar eller färsk apelsinjuice.   Älskar du sylt? Använd passerdelen för frukt och grönsaker. Har du precis blivit vegan? Gör en lasagne med frukt- och grönsakshyveln. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919.

Hur mycket kan du göra?

Med den här köksmaskinen på 4,8 l kan du göra små till stora satser. För att ge lite vägledning till den maximala kapaciteten kan du bearbeta upp till 12 ägg (medelstora), 1 l vispad grädde, göra en tårta på 2,7 kg eller 9 dussin kakor. Det räcker långt när du umgås med familjen eller har vänner på besök. Mer kakor = mer glädje.

Söker du matinspiration?

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8 LITER MED TILLBEHÖR - ARTISAN 5KSM175PS

Sedan dess har de genomgått en kontinuerlig process av förfining, förbättring och innovation, vilket resulterat i dagens Artisan köksmaskin, som verkligen är framtagen för att prestera och byggd för att hålla. Dess unika professionella design gör den till en förlängning av dina händer, din fantasi och din skicklighet, så att du kan uttrycka dig själv genom matlagningen och skapa något riktigt speciellt, varje gång. Ett brett utbud av tillbehör förvandlar din Artisan köksmaskin till en verklig kökshjälpreda. Det är bara att fästa dem till köksmaskinen med tillsatsnavet så är du redo att förbereda mat, samtidigt som din arbetsbörda minskas. Med dessa tillbehör kan du mala kött, göra, rulla och skära pasta, mixa små till stora mängder, och allt med enkel perfektion som härstammar från över 100 års mixerexpertis.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM175PS
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Hästkrafter
  0.19
 • Spänning
  220-240
 • Watt (W)
  300
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Max rotationshastighet
  220
 • Min rotationshastighet
  58
 • Pulsknapp
  58
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Zinc
 • Längd på strömsladd
  106
 • Elektriskt hastighetskontroll
  Ja
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  413
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Nettovikt
  10.98
 • Bruttovikt
  12.22
 • Pajdeg: kg mjöl
  0.5
 • Äggvitor
  12
 • Vispgrädde
  1
 • Kaka
  2.7
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  Dough Hook, Beater, Whisk, 3L bowl, 4.8L Bowl, Flex Edge Beater, pouring Shield

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Bruksanvisning
I bruksanvisningen står allt du behöver veta om din nya apparat. Vi lovar att du kommer att laga mat med den på nolltid!
Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Kom igång med köksmaskinen

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.