Hem>Köksmaskiner>Mellan> KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS

Medallion silver
kr 8.499,00
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS
kr 8.499,00
Inklusive moms
Guarantee_5Y
5KSM185PSEMS - 859702301400
Medallion silver

Vår köksmaskin på 4,8 liter är stabil och kraftfull, och den är tillräckligt mångsidig för att du ska kunna ta vara på alla möjligheter i ditt kök. ...Mer

kr 8.499,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Enjoy stainless steel accessories

Dra nytta av tillbehör i rostfritt stål, det största färgutbudet och gratis gravyr!

Vad finns i förpackningen?

4,8 l skål i rostfritt stål

Skål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Robust, stadig och hållbar. Diskmaskinssäker.

3 l skål i rostfritt stål

Med en extra skål kan du fortsätta att vara kreativ utan att diska emellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål, utan handtag. Diskmaskinssäker.

Transparent stänkskydd

Det här tillbehöret i ett stycke (kallas även "hällskydd") förhindrar stänk. Med hjälp av hällpipen kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på.

Ballongvisp

Vispen i rostfritt stål har en elliptisk design så att den kommer åt i hela skålen. Kan vispa med liten eller stor kapacitet för att blanda in luft i ingredienserna.

Degkrok

Degkroken används för att mixa och knåda jästdeg, t.ex. bröd, pizzadeg och pastadeg. Tillverkad i rostfritt stål. Diskmaskinssäker.

Flatblandare

Flatblandaren används för tjockare blandningar som kakor, frosting, glasyr och mos. Tillverkad i rostfritt stål. Diskmaskinssäker.

Föregående
Nästa

En köksmaskin som är redo för allt

Upptäck möjligheterna med den här klassiska köksmaskinen som kan göra allt från kakor till carbonara. Vilken av de läckra färgerna väljer du?

Redo för allt

Funderar du på energibollar eller en regnbågstårta? Toppen! Mixern kan göra mycket mer också. Med de medföljande tillbehören kan du knåda deg till bröd, pasta eller pizza, vispa grädde och göra potatismos.

Tillbehör i rostfritt stål

Den här tidlösa köksmaskinen har en visp, degkrok och flatblandare i rostfritt stål. Du kan diska alla de robusta tillbehören i diskmaskinen. Maskinens huvuddel har en förstklassig finish med en livsmedelssäker emaljbeläggning.

Använd valfria delar

På frontfästet för samtliga delar kan en rad olika valfria delar användas. Utöka möjligheterna med tillbehör av professionell kvalitet, från grönsakssvarv till pastavals, glassmaskindel eller köttkvarn.

Färger som matchar din stil

Färg finns i vårt DNA. Vi vill ge dig fräscha, klassiska och moderna alternativ som passar din personlighet och inredning – från Röd metallic till eller Onyx Black. Utforska de senaste stiltrenderna för att få färgidéer till köket eller stick ut med något unikt.

Prestanda och effektivitet

KitchenAid-köksmaskinen har en direktdriven motor som mycket effektivt omvandlar wattal till effekt i skålen eller delarna. Utmärkta prestanda och energieffektivitet? Det är den perfekta blandningen.

Så stark att den håller länge

KitchenAid-köksmaskinen är byggd för att hålla i flera generationer med sin stabila konstruktion av zinkmetall. Den känns riktigt stadig och stabil nog för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår femåriga garanti.

Servera stil och personlighet

Var djärv. Ge ditt kök en färgklick. Du kan välja en slät, rundad köksmaskin med uppfällbart drivhuvud som passar inredningen. Det finns så många alternativ att du kan hitta den bästa köksmaskinen för just dig.

Elliptiskt rörelsemönster för snabb blandning

KitchenAid-köksmaskinen var den första köksmaskinen för hemmabruk med unikt elliptiskt rörelsemönster. Vad betyder det? Det gör att vispen kommer åt minst 59 beröringspunkter runt hela skålen för snabb och noggrann blandning. Allt du slänger ner blandas in helt – den missar ingenting!

Ställ in hastighetsspaken beroende på vad du gör. Välj hastighet 1 för långsam omrörning, upp till 6 för att vispa och göra glass och 10 för snabb vispning.

Populär köksmaskin med uppfällbart drivhuvud

Modellen med uppfällbart drivhuvud passar bra på köksbänken och är din vän i köket. Det är enkelt att fälla upp drivhuvudet för att komma åt skålen. Köksmaskinen har en praktisk storlek och passar perfekt för både små och stora satser. Den har två skålar i rostfritt stål (4,8 l och 3 l) som båda fästs säkert i motordelen. 

Skönhet som varar länge

Våra KitchenAid-köksmaskiner är byggda för att passionerade hemmakockar ska kunna använda dem varje dag. De är tillverkade av de tåligaste materialen och kan ta sig an alla recept du vill testa.

Köksmaskinerna är utformade och monterade i USA och kombinerar över 100 års ingenjörsexpertis och en gjuten metallkonstruktion. De är solida och tunga, och till och med kontrollrattarna är i metall. Vilket nytt recept ska du utmana din maskin med?

En köksmaskin stark som stål

Den här Artisan-köksmaskinen på 4,8 l kombinerar styrka och skönhet, och både skålen och delarna är tillverkade i rostfritt stål. Materialet är hygieniskt och lätt att rengöra, vilket är perfekt för ett livligt kök. Det är reptåligt, så du kan låta köksmaskinen jobba hårt och ändå lita på att den ser snygg ut i många år framöver. Vi tycker att våra skålar i rostfritt stål är tidlöst eleganta och ger en snygg och ren look. 

Juice, sylt, jättekorvar!

Anslut olika valfria delar till frontfästet så är du redo att utöka din repertoar. Laga alla rätter du någonsin har velat göra – från rejäla korvar eller fettuccine till vegetariska nudlar eller färsk apelsinjuice. 

Älskar du sylt? Använd passerdelen för frukt och grönsaker. Har du precis blivit vegan? Gör en vegolasagne med frukt- och grönsakshyveln. Alla delar till frontfästet passar alla köksmaskinmodeller som tillverkats sedan 1919. 

Hur mycket kan du göra?

Med den här Artisan-köksmaskinen på 4,8 l kan du göra små till stora satser. För att ge lite vägledning till den maximala kapaciteten kan du bearbeta upp till göra en tårta på 2,7 kg eller 9 dussin kakor. Det räcker långt när du umgås med familjen eller har vänner på besök. Mer kakor = mer glädje.

How much can you make?

Verktygen för dina äventyr

Gå längre i köket med en mängd tillbehör som alla drivs av köksmaskinen. Glassmaskin, köttkvarn och mycket mer.

KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS

Vår köksmaskin på 4,8 liter är stabil och kraftfull, och den är tillräckligt mångsidig för att du ska kunna ta vara på alla möjligheter i ditt kök. Du kan snabbt blanda smet, baka bröd, vispa upp fluffig maräng och till och med mosa potatis med de medföljande tillbehören i rostfritt stål: Visp, flatblandare och degkrok. Den är byggd för att hålla i flera generationer och har en konstruktion av zinkmetall och levereras med fem års garanti. Köksmaskinen har metallvred och är belagd med emalj i förstklassiga färger. Den levereras med skålar i rostfritt stål på 4,8 liter och 3 liter, vilket gör det enklare att arbeta utan att behöva diska mellan olika ingredienser. När du är klar kan du stoppa skålarna och tillbehören i diskmaskinen och torka av enheten. En legendarisk design från KitchenAid som stöder dina kulinariska äventyr. Den kan även användas med en rad olika tillbehör (säljs separat av KitchenAid).

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSM185PS
Tekniska specifikationer
 • Motoreffekt
  300
 • Motormodell
  AC (Alternating current)
 • Hästkrafter
  0.19
 • Spänning
  220-240
 • Frekvens (Hz)
  50/60
 • Watt (W)
  300
 • Max rotationshastighet
  220
 • Min rotationshastighet
  58
 • Pulsknapp
  58
 • Maximal påfyllning för torrvaror
  1
 • Material
  Zinc
 • Längd på strömsladd
  145
 • Elektriskt hastighetskontroll
  Ja
 • Produktens höjd
  360
 • Produktens bredd
  240
 • Produktens djup
  370
 • Höjd förpackning
  413
 • Bredd förpackning
  406
 • Djup förpackning
  273
 • Nettovikt
  11.1
 • Material skål rostfritt stål
  Rostfritt stål
 • Bruttovikt
  12.85
 • Pajdeg: kg mjöl
  0.5
 • Äggvitor
  12
 • Vispgrädde
  1
 • Kaka
  2.7
 • Bröddeg
  2
 • Potatismos
  1.5
 • Kakor enheter
  108
 • Typ av stickkontakt
  Euro
Tillbehör
 • STANDARDTILLBEHÖR
  4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Bruksanvisning
I bruksanvisningen står allt du behöver veta om din nya apparat. Vi lovar att du kommer att laga mat med den på nolltid!
Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking for some foodie inspiration?

Är du sugen på mer?

UPPTÄCK VÅRA KÖKSMASKINER
Hungry for more stand mixers?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.