i
ENDAST PÅ WEBBEN
 Köp två sladdlösa apparater och få 20 % rabatt på den andra produkten. Erbjudandet gäller endast den trådlösa serien på kitchenaid.se och så länge lagret räcker. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

5KHBBV53EBM - 859711599930

kr 1.599,00
Inklusive moms

2 tillgängliga färger, Mattsvart

 • 100% säker betalning
 • 14 dagars gratis retur

Friheten att förflytta sig

Laga upp till 25 skålar soppa*

Laddningsbart batteri

4-punktsblad i rostfritt stål

Sladdlös stavmixer: Vad finns i förpackningen?

Du har allt du behöver för att mixa, krossa och blanda med den sladdlösa stavmixern. Du kommer att sträcka dig efter den om och om igen.

Vad finns i förpackningen?

Mixerarm på 20,3 cm

Mixerarmen har en 4-punkts universalkniv i rostfritt stål, vilket gör den vass och mångsidig. Tål maskindisk.

Avtagbart kastrullskydd

Avtagbart kastrullskydd som hjälper till att skydda dina kastruller. Den kan klämmas fast och tas bort. Tål maskindisk.

BPA-fri mixerskål med lock

Mixerskålen med lock är perfekt för enskild mixning eller för att lagra eller servera i. Tål maskindisk.

Laddare

Den praktiska laddaren fungerar på alla produkter i hela serien.

Föregående
Nästa

Förläng garantin på den sladdlösa serien

Alla våra produkter i den sladdlösa serien levereras med två års garanti. Om du vill förlänga den ännu mer registrerar du bara produkten för ytterligare tre års trygghet.

REGISTRERA DIN PRODUKT

Kampanjvillkor För att vara berättigad till detta utökade garantierbjudande, som utökar den tvååriga garantin till totalt 5 år, måste produkten/produkterna registreras inom 6 månader från inköpsdatumet som visas på kvittot [inköpsbevis]

Fördelar i korthet

 • Mixa effektivt var som helst
 • Släpp loss din kreativa frihet
 • Ergonomisk och lätt
 • Ger optimal körtid och prestanda
 • Variabla hastigheter för kontroll och flexibilitet
 • 2 års begränsad garanti ingår

Den sladdlösa stavmixern ger dig frihet

Släpp loss din kreativitet och fixa till soppor, milkshakes, såser och andra rätter utan att vara bunden till sladdar och eluttag.

Snygg och kompakt design

Med den smidiga och lätta designen utan sladd är mixerstaven enkel att använda med bara en hand. Den tål maskindisk – för vi vet att disken inte är den roliga delen.

All kraft du förväntar dig

Det laddningsbara litiumjonbatteriet ger dig optimal drifttid och prestanda och blir fulladdat på 2 timmar. En batterilampa visar när det är dags att ladda batteriet.

Spara tid med en snabbladdning

Har du bråttom? Inga problem, du behöver inte vänta tills den är fulladdad varje gång. Efter en laddning på 20 minuter kan du göra en bärsmoothie eller tomatsoppa med basilika.(2)

Variabla hastigheter för kontroll

Reglaget för variabel hastighet ger dig större flexibilitet och bättre kontroll över receptet. Gör mjuka och fluffiga lättare drycker och rätter, från desserter till äggröra.

BPA-fri mixerskål

Levereras med en egen mixerskål med lock, perfekt för enskild mixning eller för att lagra eller servera i. Mixerarmen på 20,3 cm är också tillräckligt lång för att nå in i djupa kastruller och tillbringare.

Komplett sladdlös serie

Den första sladdlösa serien från KitchenAid innehåller en hackare, stavmixer och elvisp. Var och en säljs separat och du kan välja en matchande färg.

Känn dig fri med den sladdlösa stavmixern

Följ din fantasi med den sladdlösa stavmixern. Från hummus till härliga pannkakor eller rejäla soppor … Gör det du känner för! Nu finns det inget som hindrar dig.
 • Mixa effektivt var som helst
 • Lätt och ergonomisk
 • Variabla hastigheter för kontroll
 • Batterilampa
 • Säkerhetsbrytare

Skapa varje rätt på ditt eget sätt

Vakna upp till en skummig ananassmoothie, njut av en sallad med pesto till lunch och tillaga sedan en exotisk soppa till middag. Oavsett vad du känner för är det enkelt med den sladdlösa stavmixern.   Om du vill mixa direkt i dina egna kastruller medan du lagar mat finns det ett praktiskt kastrullskydd som skyddar dina kokkärl

Kontrollera de slutliga resultaten

Du kan plocka upp stavmixern med en hand och styra den med reglaget för variabla hastigheter. Du gillar kanske sammetslena mjuka fruktpuréer eller rejäla köttsoppor – det är helt upp till dig.   Få den konsistens du vill ha medden sladdlösa stavmixernfrån KitchenAid.

Njut av sladdfritt skapande

Det finns inget som hindrar dig när du har bestämt dig för att välja sladdlöst. Experimentera med recept, sätt ned stavmixern i kastrullerna och rör dig fritt i köket.   Den är ergonomiskt utformad för att användas med en hand och det finns en säkerhetsbrytare som skyddar mot oavsiktliga aktiveringar.

Elegant, modern design

Den sladdlösa stavmixern har eleganta linjer och djärva färger och ger dig över 100 år av KitchenAid-teknik med ett fräscht utseende.   Unna dig en matchande serie i din favoritfärg. Den sladdlösa kollektionen innehåller också en hackare och elvisp som säljs separat.

Ta del av vårt nya sladdlösa erbjudande

All den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den här kollektionen ger dig frihet att skapa var som helst och hur som helst. Upptäck vårt nya sortiment och få just nu 20 % rabatt på din andra apparat.

UPPTÄCK NU

Kampanjvillkor Köp två sladdlösa apparater och få 20 % rabatt på den andra produkten. Erbjudandet gäller endast den trådlösa serien på kitchenaid.co.uk och så länge lagret räcker. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

ENDAST PÅ WEBBEN

SLADDLÖS STAVMIXER 5KHBBV53

Gå dit ambitionen tar dig med den sladdlösa stavmixern från KitchenAid. Du får all den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den sladdlösa stavmixern har ett kraftfullt, laddningsbart litiumjonbatteri som ger bästa drifttid och prestanda. Du kan göra upp till 25 skålar soppa* och batteriindikatorn anger när det är dags att ladda batteriet. Välj den lätta och ergonomiska stavmixern som är utformad för att användas med en hand. Det finns ett reglage för variabel hastighet som ger dig kontroll över resultatet och ett säkerhetsreglage som skyddar mot oavsiktliga aktiveringar. Läs mer ... Uppgradera ditt kök med matchande färgserier. I den sladdlösa serien ingår hackare, stavmixer och elvisp, som säljs separat. Den praktiska laddaren medföljer och fungerar på alla produkter i hela serien. *Baserat på skålar som rymmer 3,5 dl, sju satser med tomatsoppa med basilika. **Produkten är inte avsedd att användas utomhus. Stäng

Specifikationer


Allmänna specifikationer

Model Name 5KHBBV53

Tekniska specifikationer

Connection rating (W) 16
Frequency (Hz) 50/60
Voltage (V) 220-240
Blandningsblad 6100 – 11000 100-2300
Materiale Kropp Plastik
Blad material Ja
Batterityp Lithium-Ion
Batteriladdare Ja
Laddarens spänning 220-240
Optisk laddningsindikator Ja
Length of electrical supply cord (cm) 153
Height of the product 430
Width of the product (mm) 63
Depth of the product (mm) 63
Height of the packed product 342
Width of the packed product (mm) 115
Depth of the packed product 115
Gross weight (kg) 1.3
Net weight (kg) 1.1

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt

Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Registrera nu

Kvalitet som märks

När du brinner för att skapa duger bara de allra bästa verktygen. Det är därför vi bara använder material av högsta kvalitet i kombination med smarta detaljer och nyskapande funktioner.  Vi skapar produkter som kan delas av generationer. Det är det som kännetecknar en riktig hemmakock.

REGLER OCH VILLKOR

(1) Baserat på skålar som rymmer 3,5 dl, sju satser med tomatsoppa med basilika. (2) Baserat på 4,5 dl smoothie eller 1,3 l soppa när rekommenderat batteriunderhåll har utförts.

Kampanjvillkor– Köp två sladdlösa apparater och få 20 % rabatt på den andra produkten. Erbjudandet gäller endast den trådlösa serien på kitchenaid.co.uk och så länge lagret räcker. Kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter.

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.