Gör din köksmaskin unik!

ANPASSA

Mer information Du kan göra din köksmaskin mer personlig med vår KOSTNADSFRIA tjänst: få ett unikt meddelande ingraverat och välj en extra skål (ovanpå de två skålarna som medföljer i förpackningen).

ENDAST PÅ WEBBEN

Gör din köksmaskinen till ett kulinariskt centrum

SE MER

Mycket mer än bara en köksmaskin

Om bakning och matlagning är din passion så vill du säkert att din köksmaskin ska vara en pålitlig partner. Våra köksmaskiner är utformade för att anpassa sig till dina behov vart du än vill ta dig på ditt kulinariska äventyr.

Våra tillbehörsuppsättningar är perfekta för detta ändamål och undviker att du behöver köpa flera ytterligare köksapparater. Vi har allt du behöver oavsett om du vill göra din egen pasta eller korv.

Säg "ja" till en bröllopsgåva

Letar du efter den perfekta bröllopsgåvan? Vår köksmaskin 156 Frosted Pearl är helt underbar och kommer att ge det nya paret en livstid av njutbar matlagning tillsammans.

SE MER

Bekämpa bröstcancer

För att ta ställning mot bröstcancer lanserade vi köksmaskinen Raspberry Ice. Vi donerar en del av vinsten till cancerforskningen. Visa ditt stöd med denna ljusrosa färg och baka några kakor till nästa välgörenhetsevenemang!

SE MER

SÖKER DU MATINSPIRATION?

SE ALLA RECEPT

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.