Skip the navigation
-15%

KAFFEKVARN - ARTISAN - Crème

5KCG8433EAC

2 års garanti

Mal bönorna färska för att få den mest smakrika koppen kaffe. Få en exceptionellt jämn malningsstorl...

kr 2 379,15kr 2 799,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

Kaffekvarnen för de hängivna

Oavsett om du är expert eller nybörjare i kaffets värld är detta kaffekvarnen för dig. Med 70 inställningar för malning kan du vara säker på att få rätt storlek för allt från espresso till franskpress. Allt med bara ett knapptryck.

Koniska malningsverktyg i rostfritt stål av professionell kvalitet

Automatisk smart doseringsteknik

70 precisa malningsinställningar

Inbyggd hållare för malning direkt i portafilter

Löstagbart, UV-resistent övre matningsrör för kaffebönor

Vad finns i förpackningen?

Både inbitna kaffefantaster och nybörjare älskar vår kaffekvarn 5KCG8433 som ger färskt, jämnt malet kaffe. Den har funktioner av professionell kvalitet, men är enkel att använda.


Savour every sip

Njut av varje klunk

Förutsättningen för fantastiskt kaffe är malningen. Få ut det bästa av dina bönor med den här precisionskvarnen.

Den perfekta koppen sitter i malningen

Gör dig redo att ta ditt kaffe till nästa nivå! Du behöver en konsekvent malning för optimal smakutvinning. KitchenAids kaffekvarn ger dig en exakt och jämn malningsstorlek, som du kan finjustera efter din favoritbryggmetod och din smak.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

Mal ditt kaffe som ett proffs

När det gäller malning av kaffe är noggrannhet av största vikt. Varje bryggmetod kräver en specifik malningsstorlek för att uppnå rätt extrahering och därmed få den bästa smaken, aromen och konsistensen. 


De konformade malskivorna i rostfritt stål i vår kvarn är av professionell kvalitet och ger överlägsen precision, med jämn malning för optimal extrahering. Designen är i sig energieffektiv och värmebeständig, vilket är anledningen till att kaffeproffs väljer denna typ av kaffekvarn. Anti-statisk teknik i kvarnen hjälper också till att minska den statiska laddningen, för att du ska få en ren kaffemalningsupplevelse och mindre stök.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

Enkel dosering

Med den automatiska och smarta doseringstekniken får du perfekt dosering. Välj bara det antal koppar eller shots du vill ha så ställs malningstiden automatiskt in för att ge rätt volym och konsistens. Du får den optimala dosen, oavsett vilken malningsstorlek eller bryggmetod du använder.


Vill du ha en kaffesmak som är absolut prima? Med mikrotidsjusteringen kan du finjustera malningstiden i steg om 0,2 sekunder för perfekt smakanpassning. Öka malningstiden om du vill öka mängden malt kaffe eller minska malningstiden om du vill minska mängden malt kaffe. Du kan sedan spara dina inställningar, så att de är redo för nästa gång.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

Samma goda smak som på kafé, varje gång

Enhetlighet är viktigt när du brygger kaffe. Om det malda pulvret inte har samma storlek blir visst kaffe överextraherat och visst kaffe underextraherat, vilket kan ge kaffet en oangenäm smak.


Vår kaffekvarn är utformad för att ge en exceptionellt enhetlig och jämn malningsstorlek för alla bryggmetoder. Välj mellan 70 malningsinställningar (från grov för franskpress, till fin för espresso) och känn dig trygg med vetskapen att du får ett perfekt jämnt resultat för bästa smakutvinning. Oroa dig inte, dina dyrbara bönor är i goda händer.

Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

Utformad för espressoentusiaster

Om du är en entusiastisk espressodrickare vet du att portafiltret är platsen där kaffemagin uppstår. Det är espressomaskinens välkända del som vi alla har sett baristor använda så proffsigt, med handtaget och korgen där kaffepulvret ligger.


Den här kaffekvarnen är smart utformad med en inbyggd, justerbar portafilterhållare, så att du kan mala direkt ner i ett 54 mm eller 58 mm stort portafilter för din espressomaskin. Detta ger ultimat fräschör från böna till kopp och innebär att du är redo för packningen.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

Håll bönorna färska och välsmakande

Om du tar väl hand om dem har du färska kaffebönor i ungefär en månad. Ljus, luft, värme och fukt är deras största fiende, så det är viktigt att skydda dem.


Våra KitchenAid kvarnbehållare är specialutformade för att vara UV-resistenta så att bönorna och det malda kaffet håller sig fräschare. Med det löstagbara matningsröret för kaffebönor på vår kaffekvarn kan du spara och flytta över oanvända bönor till en lufttät behållare så att de håller sig fräscha och du enkelt kan byta bönor mellan bryggningarna.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

Kombinera den med vår espressomaskin

Kaffekvarnen från KitchenAid är utformad för att passa perfekt ihop med KitchenAids espressomaskin (säljs separat). Du kan välja en matchande färg så att de ser ut som ett par. Dessutom är maskinerna byggda för att stödja varandra, vilket innebär att du kan mala kaffet direkt i espressomaskinens portafilter, som står redo för användning!


Vill du bara ha kvarnen? Kvarnen kan stå för sig själv. Du kan använda den för att mala färskt kaffe för espresso eller någon annan bryggmetod eller -stil, från bryggkaffe till cold brew. Den är elegant nog att ta plats på din köksbänk och finns i våra klassiska färger.

Ta en titt på detaljerna

Vad säger andra användare?