Hem>Hushållsapparater>Kaffemaskin> Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1209

Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1209

kr 1.954,15 kr 2.299,00
-15%
Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1209
kr 1.954,15 kr 2.299,00
Inklusive moms
Guarantee_2Y
5KCM1209EDG - 859711580750
Visa färger
Charcoal grey
kr 1.954,15 kr 2.299,00
Inklusive moms

Vill du beställa den här produkten?

SKICKA ETT E-POSTMEDDELANDE TILL MIG NÄR DEN ÄR TILLGÄNGLIG

Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när den är tillgänglig igen.

Vald färg Charcoal grey

Observera att din e-postadress behandlas i enlighet med vårt sekretessmeddelande

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Kaffebryggare: Vad finns i förpackningen?

1,7 l kanna med unikt utformad hällpip och lock

Tillverkad i glas med markeringar upp till 12 koppar. Hällpipen förhindrar dropp och spill så att det blir enkelt att hälla upp kaffe, oavsett kopparnas storlek och form.

Återanvändningsbart permanent guldfilter och doseringsmarkeringar

Koppmarkeringar på filtret gör att du slipper gissa. Tål maskindisk (övre hyllan). Ersätter kaffefiltret av papper (standardfilter 4). Använd aldrig båda filtren samtidigt, eftersom det kan leda till att vatten och kaffe svämmar över i filterhållaren.

Löstagbar vattenbehållare med doseringstabell

Klar vattenbehållare med stor öppning som är enkel att fylla på och ger minskat spill. Vattenbehållaren ska bara fyllas med den mängd vatten som krävs för att brygga

Föregående
Nästa

Njut av det godaste filterkaffet

Med vår kaffebryggare blir det enklare att njuta av utsökt filterkaffe när som helst på dagen.

Spiralmunstycke med 29 hål

Den här smidiga och praktiska kaffebryggaren har ett spiralmunstycke för att få ut den bästa smaken ur kaffet

Klar att använda dygnet runt

Du behöver bara välja önskad bryggstyrka så är den klar att använda dygnet runt med ett intuitivt 24-timmarsprogram och möjlighet att hålla kaffet varmt i upp till 40 minuter.

Perfekt kaffehantverk

Det blir lätt att brygga kaffe med den här eleganta kaffebryggaren. Den kombinerar vatten, kaffe och bryggtid precis som du vill ha det, så att du bara kan dyka upp när ditt kaffe är klart för servering.

Pausa och häll-funktion

Behöver du en kopp nu? Ta den! Pausa och hälla innebär att du inte behöver vänta på att kaffet ska rinna igenom. Du kan ta glaskannan och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.

Praktisk värmeplatta

Håll det bryggda kaffet varmt vid en valfri reglerad temperatur (hög eller låg) i 10, 20, 30 eller högst 40 minuter. Så om du är upptagen kommer den där tillfredsställande koppen fortfarande att vänta på dig.

Guldfilter

Vill du ha förstklassig smak? Det återanvändbara permanenta guldfiltret är utformat för optimal filtrering och kan diskas i diskmaskin.

Kaffebryggare 1,7 liter fungerar som en barista

Det handlar bara om smaken när det gäller kaffe. För att ge dig exceptionell smak varje gång har kaffebryggaren från KitchenAid 1,7 liter ett särskilt spiralmunstycke med 29 hål. Det gör att det malda kaffet rinner igenom jämnt, som om du hällde för hand som en barista. Välj din smakstyrka med hjälp av den variabla väljaren för bryggstyrka. Du behöver bara trycka på en knapp så har du en kopp som passar ditt humör.

Art latte in coffee cup

Sluta gissa när du brygger kaffe

Små saker gör stor skillnad om du vill ha en välbalanserad kopp kaffe. Du behöver exakt rätt kaffe: Rätt vattenmängd så att det inte blir för svagt eller starkt. För att hjälpa dig har vi lagt till doseringsmarkeringar på det återanvändbara filtret och en doseringstabell på den löstagbara vattenbehållaren. Det betyder Jämna resultat och inga fler gissningar.

Black drip coffee maker being filled with coffee

Förstklassigt återanvändbart filter

Kaffefilter påverkar kvaliteten på drycken. Pappersfilter tar ofta ut alla naturliga oljor och kan också få drycken att smaka lite platt. Det återanvändbara permanenta filtret i guldton i kaffebryggaren från KitchenAid är utformat för optimal filtrering. Det eliminerar behovet av ett konformat kaffefilter och kan till och med rengöras i diskmaskinens övre ställ.

Filter coffee machined filled with water

Kaffe som är klart när du är det

Stiger du upp i gryningen eller stannar uppe som en nattuggla? Kanske dricker du alltid starkt kaffe mitt på eftermiddagen? Du kan styra kaffebryggaren 1,7 liter via en enkel LCD-skärm. Den är enkel att använda och utan förvirrande menyer att navigera och bläddra igenom. Ställ bara in den när du vill att kaffet ska vara klart. Det finns till och med ett alternativ att använda två program så du kan ställa in en tid för vardagar och en annan för lata helger.

Coffee machine control panel

Snygg kaffebryggare

Varför inte välja en kaffebryggare som ser snygg ut på köksbänken? Vår kaffebryggare har ett läckert utseende i Svart, Charcoal Grey, Röd eller Crème och glänsande detaljer i krom. Hällpipens utseende på 1,7 literglaskannan förhindrar dropp och kladd för prydlig och problemfri hällning. Det är en design som ser smart ut.

Black drip coffee maker with white kettle and toaster

Är det bättre med droppkaffe?

När du brygger kaffe med en droppmetod häller du vatten över malet kaffe som placerats i ett filter. Du kan antingen göra det med en kaffebryggare eller genom att hälla vatten för hand över en filterhållare.

Fördelen med en kaffebryggare med en droppvolym på 1,7 liter är att alla ämnen är perfekt sammansatta och att kaffet rinner igenom jämnt. Det betyder att du kan njuta av en välbalanserad och fyllig smak varje gång.

Grey drip coffee maker

Kaffebryggaren med kanna på 1,7 l 5KCM1209

Med kaffebryggaren (kapacitet för tolv koppar) från KitchenAid kan du brygga gott kaffe, varje gång. Den här kaffebryggaren är utformad för att du ska kunna göra kaffe med den smak och arom du vill ha, och gör konsten att brygga kaffe lekande lätt. Med det unika spiralmunstycket med 29 hål rinner vattnet igenom det malda kaffet för ett optimalt resultat, och du får oslagbart smakrikt kaffe. Tack vare väljaren för bryggstyrka kan du välja mellan normal och kraftig styrka och få det precis som du vill ha det. Nu slipper du gissa när du brygger kaffe. Tack vare doseringsmarkeringarna på det återanvändbara filtret med guldton och doseringstabellen på vattenbehållaren får du smakrikt kaffe varje gång. Den unika designen på glaskannans pip förhindrar dropp och spill så att det blir enkelt att hälla upp kaffe, oavsett kopparnas storlek och form. Med den här kaffebryggaren kan du brygga när det passar dig, med två alternativ för automatisk bryggning så att du kan ha kaffet klart när som helst på dagen. Med Pausa och häll-funktionen kan du hälla upp en kopp kaffe innan bryggningen är klar, och den programmerbara värmeplattan håller kaffet vid en temperatur som du väljer i upp till 40 minuter. Perfekt om du behöver lite extra tid på morgonen. Kaffebryggaren från KitchenAid har en modern och elegant design som passar perfekt på köksbänken. Varför inte kombinera den med vår brödrost ur designkollektionen och utnyttja de senaste funktionerna under frukosten?

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KCM1209
Tekniska specifikationer
 • Ström (A)
  4,8
 • Connection rating (W)
  1100
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Height of the product
  364
 • Width of the product
  182
 • Depth of the product
  340
 • Water capacity
  1.7
 • Height of the packed product
  437
 • Warming
  Warming tray
 • Width of the packed product
  249
 • Depth of the packed product
  404
 • Net weight (kg)
  3.3
 • Gross weight (kg)
  4.4

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.