Hem>Hushållsapparater> Kaffemaskin

Kaffemaskiner som passar din livsstil

Livet smakar bättre med kaffe. Om en god kopp kaffe ger dig ett lyft, så får du den bästa koppen kaffe med KitchenAid. Du kan hitta en kaffebryggare som levererar den typ och smak som du älskar. Hoppas det smakar!

Kaffemaskin

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

Vad är hemligheten bakom välsmakande kaffe?

Det finns massor av mystik och myter kring kaffekonsten.
Men i slutändan finns det fem delar för att få det rätt:


1Välja en rostning – från ljust till mörkt, hitta en rostning som tar fram smakerna du gillar.
2 Bestämma malning – du behöver rätt malningsstorlek för din bryggmetod för att få rätt extraktion.
3 Vattentemperatur – rätt temperatur gör att malningen väcks och tar fram rätt smak.
4 Optimal bryggtid – ha rätt bryggtid så att inte för smaken inte blir under- eller överextraherad. 
5 Bryggförhållandet – kom ihåg att kontrollera att förhållandet mellan kaffe och vatten så att du får en god kopp kaffe.

Grinded coffee in portafilter

Kaffebryggare som ger dig en energiexplosion

Espresso älskas runt om i världen idag: Hot Shot, den rika smaken, en koffeinkick. Om espresso är din grej, vänta inte till nästa restaurang- eller cafébesök. 

Njut av hela ritualen hemma med samma höga kvalitet, exceptionell smak och aromer. Du kan få en espressomaskin som är snygg och har bra kvalitet – Artisan för att servera espresso, cappuccino, Americano, latte och andra favoriter. 

White cup of coffee near of a stainless steel coffee machine - Artisan

Kaffetid? När som helst

Om du har en stor familj, hemmakontor eller bara älskar kaffe, finns det inget som bekvämligheten med en filterkaffebryggare med inbyggd uppvärmningsplatta. Du kan ställa in en tid som passar din livsstil och ha kaffet klart när du vaknar, vill lägga upp fötterna eller bara behöver något uppiggande.

De gamla kladdiga maskinerna som läckte är ett avlägset minne. Nu finns den snygga One touch-bryggenheten från KitchenAid. Kannan är utformad för att lyftas och hälla utan spill. Ställ bara in den bryggstyrka du vill ha så är den redo när du är det.

Black drip coffee maker

Mala bönor till kaffemaskiner

Kaffeentusiaster gillar att mala sina egna bönor. Varför? Inte bara är det tillfredsställande, men det gör också stor skillnad för resultatet. Hemmalda bönor ger en exceptionell smak.

En kaffekvarn för jämna resultat

Kaffekvarnen – Artisan gör att du kan kontrollera storleken på malningen och få perfekt och färskt kaffe. Du behöver en fin malning för espresso, mediummalning för filterkaffe och grovt för cold brew.

Kaffekvarnen är enkel att använda och rengöra, så du kommer gärna att lägga till den i din rutin. Definitivt en av de mest njutbara ”uppgifterna” i köket.

Red Coffee Grinder - Artisan

Respektera ritualen

Få hela kaféupplevelsen hemma med kaffekvarnen och espressomaskinen från KitchenAid. Du förtjänar det.

Njut av en härlig frukost

Starta dagen med stil. Varför inte komplettera din kaffebryggare med en brödrost och en vattenkokare som klarar lite mer?

Red Artisan breakfast set
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.