Hem>Hushållsapparater> Kaffemaskin

Kaffemaskin

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

En kaffemaskin för varje tillfälle

Vakna
till en härlig kopp

Ta dig an dagen med en stor kopp kaffe, och använd pour-over eller kaffepress, eller kanske en kaffebryggare som kan programmeras för att vara redo när du är det.

Piggar
upp

Om du blir trött på eftermiddagen eller kvällen kan espresso vara det du behöver. Välj en maskin som kan rädda dig med en snabb kopp.

Svalka med
cold brew

Känner du dig lat? Inga problem. Cold brew är populärt eftersom det är så lättillgängligt. Kaffet är enkelt att brygga, och det ger dig len, fyllig smak när du vill.

Hitta det som passar bäst för dig

Bli en
hemmabarista!

Kontrollera vattnet till ditt kaffe med den digitala precisionskokaren. Du kan välja exakt temperatur och hälla med den unika pipen för ett jämnt flöde.

TA REDA PÅ MER
MEHR ERFAHREN

BRYGG DET

Bryggningsmetoden påverkar kaffets smak och konsistens. Livet blir lite bättre med kaffe, oavsett om smaken är len, söt, jordig, lätt eller fyllig.

MAL DET

Om du gillar att mala bönorna själv kommer du att älska den här kvarnen. Du kan välja mellan 15 inställningar, och kvarnens rostfria stål är mycket hållbart.

VÄG DET

Få perfekt malning vid exakt vikt med den digitala vågen. Det gör det enklare att få rätt mängd bönor.

Små saker kan göra stor skillnad

Vardagsmalning

När det gäller kaffe är det inte så att en storlek passar alla. Den perfekta malningsstorleken varierar beroende på vilken metod du använder. Finmalet kaffe för espresso, medium för droppbryggning eller pour-over och grovmalet för kaffepress eller cold brew.

Njut av
smaken

Både vattnet och bönornas kvalitet gör skillnad för slutresultatet. Se till att vattnet inte är för hårt eller mjukt och att det är pH-neutralt …och luta dig sedan tillbaka och njut av smaken!

Njut av en
härlig
frukost

Starta dagen med stil. Varför inte komplettera din kaffebryggare med en brödrost och en vattenkokare som klarar lite mer?

UTFORSKA
Genießen Sie ein köstliches Frühstück
Passionerad kock? Få våra nyheter och 10% RABATT.

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt på ditt nästa köp.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.