Hem>Support> Vanliga frågor
Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor>Kundtjänst>Din produktgaranti> Om jag flyttar till ett annat land eller behöver använda en kontaktadapter, gäller fortfarande garantin?

Om jag flyttar till ett annat land eller behöver använda en kontaktadapter, gäller fortfarande garantin?

Har du flyttat till ett annat land eller köpt din köksmaskin någonstans där du behöver en adapter? Ta reda på om du fortfarande omfattas av garantin...

Din KitchenAid-produktgaranti gäller i alla länder i EMEA-regionen. Oavsett om du har flyttat, har du fortfarande rätt att få din produktservice om garantin gäller. Användning av kontaktadaptrar/transformatorer påverkar inte heller detta.

Vilka länder är EMEA-länder?

Länder inom Europa, Mellanöstern och Afrika.

Du kan läsa villkoren för KitchenAid-garantin här

Vad händer om jag flyttar utanför EMEA-regionen?

Observera att transformatorer/kontaktadaptrar INTE ska användas. KitchenAid-apparater ska endast användas i länder med 220 V och enligt alla säkerhetsinstruktioner som medföljer apparaten. Certifierade servicepartner kan byta kontakt på produkterna – KitchenAid har certifierade servicepartner i alla länder där vi officiellt säljer produkter.

Om du behöver hjälp med detta kan du kontakta vår kundtjänst på följande sätt: Skicka e-post till oss här ELLER [Ring oss här](tel: 0080038104026) – detta är ett kostnadsfritt telefonnummer och tjänsten tillhandahålls på ditt lokala språk – öppet måndag till fredag från 8.00 till 17.00.

Var den här artikeln till hjälp?
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.