Skip the navigation
Hem>Set>Espressoset
-30%
Web exclusive iconEndast på webben

Espressoset - Röd

kr 5 458,60kr 7 798,00

  • Checked

    Kostnadsfri standardleverans på beställningar över 975 kr

  • Checked

    14 dagars gratis retur

  • Checked

    100% säker betalning

I det här setet ingår

Vi har noggrant valt ut de bäst matchande produkterna ... till ett specialpris! Det här ingår i ditt KitchenAid-set.

Utforska espressokonsten i hemmets lugna vrå

Skapa den smak du älskar med obegränsade möjligheter. Vi har kombinerat den senaste tekniken med den traditionella espressometoden så att varje kopp blir perfekt. Och när du har bemästrat den kan du göra alla espressobaserade drycker så som cappuccino, latte och macchiato.

Authentic tasting shots with the KitchenAId espresso machine

Autentiska espressoshots med espressomaskinen från KitchenAid

Espressomaskinen från KitchenAid är den första espressomaskinen för hemmet med dubbla, smarta temperatursensorer. Temperaturkontrollen fungerar genom sensorerna och enhetens varmvattenberedare för att hålla temperaturen inom det optimala intervallet för espresso. 


Och eftersom ingen orkar vänta har den en teknik för värmeavkylning som ger optimal bryggtemperatur på mindre än 45 sekunder. Luta dig sedan tillbaka och smaka på skillnaden.

Create a rich espresso with the perfect crema

Skapa en fyllig espresso med den perfekta skumkronan

En fyllig, hasselnötsfärgad skumkrona är beviset på en välgjord espresso. Drycken, med en mörk karamellnyans, är smakrik, aromatisk och välbalanserad mellan syra och bitterhet. Detta vackra och fylliga resultat kräver lågt tryck vid förinfusionen för att extrahera smak från bönan, innan processen går vidare till bryggning med högt tryck. 


Den italienska 15-barspumpen på vår espressomaskin från KitchenAid ger precis rätt tryck för att skapa en högkvalitativ, fyllig och smakrik espresso och en krämig skumkrona.

Even tamping is easy with our clever portafilter

Jämn packning är enkel med vårt smarta portafilter

Det finns många tips och tricks för att göra den perfekta espresson, men i slutändan handlar en god kopp om hur det malda kaffet sitter i espressomaskinen. Portafiltret, korgen och sättet du packar pulvret i korgen avgör hur espresson blir. 


Portafiltret av kommersiell kvalitet i espressomaskinen från KitchenAid har infällda pipar, vilket ger dig en stabil platt bas som hjälper dig att uppnå en jämn packning och bryggning. Diametern på 58 mm bidrar till att behålla den optimala värmen under bryggningen. På så sätt får du läckra och smakrika koppar varje gång.

Espresso just the way you like it

Njut av espresso som du vill ha den

Espressomaskinen från KitchenAid är utformad för att passa dina önskemål. Den är flexibel nog att ge erfarna baristas utrymme att visa vad de går för, medan nybörjare kan förlita sig på standardinställningarna.


Du kan förbereda en eller två espresso med dosväljaren och programmera önskad shotstorlek med en knapptryckning om du vill. Den brygger nymalda bönor eller färdigförpackat kaffe tack vare de fyra medföljande korgfiltren. 


De dubbelväggiga tryckkorgarna hjälper till att minska variationer vid bryggningen – ett utmärkt alternativ för nybörjarbaristor. Med de enkelväggiga får du större kontroll över shotens smakprofil.


Allt finns där för att hjälpa nybörjarna bli bekväma med att experimentera – eller bara stanna i sin komfortzon.

Experiment with different coffee drinks

Experimentera med olika kaffedrycker

Älskar du kaffekulturen? Allt börjar med den perfekta espresson. Kombinera espresson med ditt val av mjölk för att göra dina favoritkafferecept. 


Din espressomaskin från KitchenAid har en ångstav i professionellt utförande så att du kan ”tjockna” mjölken direkt i kannan. Det innebär att du kan skapa fylligt skum eller varm mjölk för cappuccino, latte eller en macchiato. Du kan också använda den för hett vatten till en kopp te eller en americano. Allt i ditt eget kök.

The espresso machine that’s sturdy and stylish

En både robust och snygg espressomaskin

Stil spelar roll. Espressomaskinen 5KES6503 från KitchenAid har både utseende och prestanda. Det robusta metallhöljet gör maskinen stadig och tålig. Tack vare den eleganta, kompakta designen passar den perfekt på köksbänken. Välj bland ett urval av snygga färger som passar ditt hem. 


Vår espressobryggare är stadig och pålitlig, den gör dig inte besviken. Den 5-åriga garantin ger dig extra trygghet om du någonsin skulle behöva hjälp.

Get the best from your beans with our coffee grinder

Få ut det bästa av dina bönor med vår kaffekvarn

Genom att mala dina egna bönor, istället för att köpa förmalda, får du garanterat härliga och fräscha smaker samt en god arom. KitchenAids kaffekvarn har 70 malningsstorlekar och ger dig den precision du behöver, från äkta espresso till en grov franskpress. Den här eleganta och kompakta kvarnen kan användas fristående eller tillsammans med espressomaskinen från KitchenAid. Du kan till och med mala direkt i portafiltret eftersom de två maskinerna passar ihop.

Den perfekta koppen sitter i malningen

Gör dig redo att ta ditt kaffe till nästa nivå! Du behöver en konsekvent malning för optimal smakutvinning. KitchenAids kaffekvarn ger dig en exakt och jämn malningsstorlek, som du kan finjustera efter din favoritbryggmetod och din smak.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-women-grinds-coffee

Mal ditt kaffe som ett proffs

När det gäller malning av kaffe är noggrannhet av största vikt. Varje bryggmetod kräver en specifik malningsstorlek för att uppnå rätt extrahering och därmed få den bästa smaken, aromen och konsistensen. 


De konformade malskivorna i rostfritt stål i vår kvarn är av kommersiell kvalitet och ger överlägsen precision, med jämn malning för optimal extrahering. Designen är i sig energieffektiv och värmebeständig, vilket är anledningen till att kaffeproffs väljer denna typ av kaffekvarn. Antistatisk teknik i kvarnen hjälper också till att minska den statiska laddningen, för att du ska få en ren kaffemalningsupplevelse och mindre oreda.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-controls-close-up

Enkel dosering

Med den automatiska och smarta doseringstekniken får du perfekt dosering. Välj bara det antal koppar eller shots du vill ha så ställs malningstiden automatiskt in för att ge rätt volym och konsistens. Du får den optimala dosen, oavsett vilken malningsstorlek eller bryggmetod du använder.


Vill du ha en kaffesmak som är absolut prima? Med mikrotidsjusteringen kan du finjustera malningstiden i steg om 0,2 sekunder för perfekt smakanpassning. Öka malningstiden om du vill öka mängden malt kaffe eller minska malningstiden om du vill minska mängden malt kaffe. Du kan sedan spara dina inställningar, så att de är redo för nästa gång.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-man-is-using-grinder

Samma goda smak som på kafé, varje gång

Enhetlighet är viktigt när du brygger kaffe. Om det malda pulvret inte har samma storlek blir visst kaffe överextraherat och visst kaffe underextraherat, vilket kan ge kaffet en oangenäm smak.


Vår kaffekvarn är utformad för att ge en exceptionellt enhetlig malningsstorlek för alla bryggmetoder. Välj mellan 70 malningsinställningar (från grov för franskpress, till fin för espresso) och känn dig trygg med vetskapen att du får perfekt lika resultat för bästa smakutvinning. Oroa dig inte, dina dyrbara bönor är i goda händer.

Coffee-machines-grinder-artisan-silver-coffee-grinder-in-the-kitchen

Utformad för espressoentusiaster

Om du är en entusiastisk espressodrickare vet du att portafiltret är platsen där kaffemagin uppstår. Det är espressomaskinens välkända del som vi alla har sett baristor använda så proffsigt, med handtaget och korgen där kaffepulvret ligger.


Den här kaffekvarnen är smart utformad med en inbyggd, justerbar portafilterhållare, så att du kan mala direkt ner i ett 54 mm eller 58 mm stort portafilter för din espressomaskin. Detta ger ultimat fräschör från böna till kopp och innebär att du är redo för packningen.

Coffee-machines-grinder-artisan-onyx-black-coffee-beans-in-hopper

Håll bönorna färska och välsmakande

Om du tar väl hand om dem har du färska kaffebönor i ungefär en månad. Ljus, luft, värme och fukt är deras största fiende, så det är viktigt att skydda dem.


Våra KitchenAid kvarnbehållare är specialutformade för att vara UV-resistenta så att bönorna och det malda kaffet håller sig fräschare. Med det löstagbara matningsröret för kaffebönor på vår kaffekvarn kan du spara och flytta över oanvända bönor till en lufttät behållare så att de håller sig fräscha och du enkelt kan byta bönor mellan bryggningarna.

Coffee-machines-grinder-artisan-candy-apple-grinder-and-espresso-machine-in-the-kitchen

Kombinera den med vår espressomaskin

Kaffekvarnen från KitchenAid är utformad för att passa perfekt ihop med KitchenAids espressomaskin (säljs separat). Du kan välja en matchande färg så att de ser ut som ett par. Dessutom är maskinerna byggda för att stödja varandra, vilket innebär att du kan mala kaffet direkt i espressomaskinens portafilter, som står redo för användning!


Vill du bara ha kvarnen? Kvarnen kan stå för sig själv. Du kan använda den för att mala färskt kaffe för espresso eller någon annan bryggmetod eller -stil, från bryggkaffe till cold brew. Den är elegant nog att ta plats på din köksbänk och finns i våra klassiska färger.