Hem>SET> Espressoset (med 5KES6503 espressomaskin och 5KCG8433 kaffekvarn)

Espressoset

kr 7.468,20 kr 8.298,00
Lägg till i kundkorgen
Crème
kr 7.468,20 kr 8.298,00
-10%
Espressoset
kr 7.468,20 kr 8.298,00
Inklusive moms
ESPRESSOMASKIN - ARTISAN 5KES6503, KAFFEKVARN - ARTISAN 5KCG8433
Crème

Espressoset (med 5KES6503 espressomaskin och 5KCG8433 kaffekvarn).

kr 7.468,20 kr 8.298,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 8 februari 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
I paketet ingår
ESPRESSOMASKIN - ARTISAN 5KES6503
KAFFEKVARN - ARTISAN 5KCG8433
Espressomaskinen som du kan utforska med
Två smarta temperatursensorer
Njut av espresso med autentisk smak, varje gång. Detta är möjligt genom att de två temperatursensorerna arbetar tillsammans för att bibehålla optimal temperatur under hela bryggningen.
Jämn packning med portafiltret
Portafiltret med kommersiell kvalitet har en platt bas för jämn och enhetlig packning. Hur? Genom att ha infällda pipar för att skapa en platt bas. Diametern på 58 mm bidrar till att behålla den optimala värmen.Enkel eller dubbel? Enkel dosväljare. Det är enkelt att brygga en enkel eller dubbel espresso med ett enda knapptryck. Du kan programmera in storleken på espresson och njuta av en kopp när du vill.
Upplev smaken av en värld av kaffe
Vår espressomaskin blåser liv i dina espressofärdigheter. Du kan skapa autentisk espresso samt populära espressobaserade drycker som latte, cappuccino, macchiato, americano, flat white och till och med affogato (med glass). Alla du känner kommer vilja titta förbi för att se den här kompakta och eleganta espressomaskinen i metall. Med dubbla, smarta temperatursensorer, förinfusion och en italiensk 15-barspump kan du enkelt kan få en fyllig, krämig espresso.
Uppnå det ultimata resultatet
Allt handlar om att få den bästa smaken. Den senaste tekniken kombineras med den traditionella espressometoden så att du kan njuta av varje kopp. Espressomaskinen har även ett ångrör som kan användas för att ånga eller ”tjockna” mjölken direkt i kannan. Perfekt för att göra ett fylligt skum eller varm mjölk för cappuccino eller latte, eller jämnt fördela varmt vatten för te eller americano.
Mal dina favoritkaffebönor för optimal smak i varje kopp.
Först för utvinning av smak
Tack vare hög effektivitet och precision ger kaffekvarnen en enhetlig malningsstorlek. Det innebär att du får ut smaken på ett jämnt och enhetligt sätt vid bryggning.
Bemästra enkelt kaffekvarnen
Känn dig som en expert på kaffemalning med en knapptryckning. Använd bara ikonerna för bryggningsmetod och välj önskad dos för att få rätt mängd. Din kaffekick är inte långt borta.
När malningen är exakt och jämn får du ut kaffets optimala smak.
Med den här kompakta och eleganta maskinen kan du skapa jämna malningsstorlekar för alla bryggmetoder. Välj bland 70 exakta inställningar, från grovmalen för franskpress till finmalen för espresso. Rostfritt stål av kommersiell kvalitet ger överlägsen malning. Med automatisk doseringsteknik justeras kvarnen automatiskt så att du får rätt volym och konsistens för den valda bryggmetoden och önskat antal doser eller koppar.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.