i

Elvispar hjälper dig om och om igen

Vill du ha samma kraft som i en köksmaskin för små och snabba uppgifter? Skaffa en elvisp från KitchenAid. De här mångsidiga verktygen är utrustade med samma design, teknik, kunskap och kvalitet som den ikoniska köksmaskinen från KitchenAid. De är praktiska för uppgifter som att vispa till en citronvinägrett eller till och med knåda tjock deg för att göra den fin och elastisk.

Mer än en elvisp: elvispen med 9 hastigheter – Artisan

Exakt kontroll med variabla hastigheter

Upptagna kockar älskar flexibiliteten som elvispen har. Du kan blanda vad som helst med vår elvisp med 9 hastigheter – Artisan, som har exakt kontroll och en mjuk start för att undvika ”stänk” och ett kladdigt förkläde! Välj den hastighet du behöver – från att långsamt röra om tjockare ingredienser till att snabbt vispa ägg.

Tillbehör för att skapa vad som helst

Beroende på vad du gör kan du växla mellan Artisan-vispar i rostfritt stål, mixerstav, visp med 16 trådar och degkrokar. Det betyder att du enkelt kan göra skummande smoothies och läckra såser, bröd, kakor, tårtor, milkshakes, puddingar, vispad grädde och ägg. Tryck bara på utmatningsknappen för snabb frigöring med en hand.

Små detaljer gör livet enklare

Utformad med passionerade hemmakockar i åtanke har elvispen med 9 hastigheter – Artisan en låsbar vridbar sladd så att du kan röra dig runt och komma åt ingredienserna från alla vinklar. Det finns ett mjukt handtag som ger dig ett bekvämt grepp och en LED-indikator som visar vilken hastighet du har valt. Den kraftfulla DC-motorn arbetar tyst och effektivt och levererar precis tillräckligt med kraft för varje uppgift. Det bästa av allt? Allt finns i den medföljande förvaringsväskan i bomull så att du inte tappar bort några delar. Perfekt. Om bara allt i livet var så här enkelt.

Red hand mixer beating egg whites for lemon meringue pie

Gör ännu mer med elvispen med fem hastigheter – Classic

The Elvispen med 5 hastigheter – Classic är också effektiv och robust, samtidigt som den är tillräckligt lätt att använda utan att du får ont i armen. Du kan lita på att den kraftfulla DC-motorn ger snabba resultat. Det finns vispar i rostritt stål för både deg och smet och en trådvisp som är perfekt för att få in luft i grädde, ägg, såser och puddingar. Gör allt från tiramisu till fruktkaka, maräng eller blåbärspannkakor med din elvisp. Båda tillbehören kan diskas i diskmaskin när du är klar och elvispen med 5 hastigheter – Classic torkar du lätt av.