Brödrosten för dig

Nu är det dags att göra livet enklare med en uppgraderad brödrost, vare sig du vill ha bagels till frukost eller toast på kvällen.
Brödrosten har stora fack, smarta sensorer och praktiska funktioner och ger dig en hjälpande hand i köket.

Brödrost

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

Brödrostar i alla storlekar och stilar

Älskar du ett modernt eller tidlöst utseende? Föredrar du bullar med russin eller toast. Oavsett vad du tycker har vi de hetaste alternativen.

Den rätta rostningen för dig

Välj mellan flera olika rostinställningar, från lätt rostad till ordentligt grillad. Oavsett om brödrosten har en ratt som Brödrost 2 skivor eller en spak som Brödrost 2 skivor – Artisan är den enkel att hantera.

Bagels och uppvärmning

Det finns ett bagelläge som rostar den sida som skurits och värmer utsidan försiktigt. En smart varmhållningsfunktion på vissa brödrostar gör att brödet hålls varmt i brödrosten så att det inte blir kallt när det är klart.

Värm bakverk och bröd

Du kan tina bröd och bakverk direkt från frysen, och om du väljer en brödrost med smörgåshållare (eller köper den som ett valfritt tillbehör) kan du göra en läcker croque monsieur!

Brödrostar för alla som gillar butiksbakat bröd

Är du besatt av butiksbakat och hembakat bröd? Om du inte kan motstå hembakat bröd fyllt med ingredienser som soltorkade tomater, örter, fikon, frön, kanel eller oliver så kommer du att välkomna en modern brödrost. Alla våra KitchenAid-brödrostar har generösa och flexibla fack – vissa extra långa och vissa extra breda.

Black toaster long slot 2 slice - Design

Brödrostar som är perfekta för hembakat

Facken på KitchenAid-brödrostarna passar bröd i olika former och storlekar. Framförallt kan du rosta bröd i olika former och storlekar.

Red toaster long slot 4 slice - Design toasting bread

Smörgåshållare för toast

Det finns inget som slår en mjuk men knaprig toast när du behöver lite värme på morgonen, eller en läcker croque monsieur till lunch. Om du svär över en klick engelsk senap, några skivor inlagd gurka eller en nypa timjan hjälper det att ha en smörgåshållare till brödrosten.

Vår Brödrost 2 skivor – Artisan och Brödrost 4 skivor – Artisan Levereras med det här praktiska kitet så att du kan njuta av dina älskade fyllningar i en rostad smörgås. Konstruktionen med gångjärn öppnas helt för att göra det enkelt att sätta i och ta ur bröd och hålla dem på plats.

Grey toaster 4 slice - Artisan with sandwich rack

Brödrostar som passar din stil

Djärv eller minimal, färgglad eller svart. En brödrost kan återspegla din heminredningsstil eller matcha andra apparater som en köksmaskin eller vattenkokare. KitchenAid-brödrostarna har en tidlös prägel, med rena linjer, kurviga silhuetter och kromdetaljer.

Den gjutna metallkonstruktionen innebär att de är hållbara och snygga – tillräckligt tåliga för många mumsiga frukostar och kvällssnacks. Om du ska välja en kompakt Brödrost 2 skivor eller en Brödrost 4 skivor beror på vilken hur mycket plats du har.

Red toaster long slot 4 slice - Design with red kettle and vegetable toasts

Vad är varmhållningsfunktionen?

Livet är hektiskt, och det är lätt att lägga i brödet i brödrosten och sedan gå iväg och glömma det. Du kan välja en brödrost med en genialisk varmhållningsfunktion som Brödrost 2 skivor – Artisan, som har en sensor som automatiskt sänker brödet om du glömmer att ta ut det. Den kan hålla dina rostade skivor varma i upp till tre minuter! Om du missar det finns det också en återuppvärmningsknapp.

Red toast 2 slice - Artisan with raspberry toasts

Livet är gott med en brödrost

Glöm inte att det finns massor av söta alternativ att värma i brödrosten. Från våfflor till bananbröd eller tekakor som smakar bra och fyller ditt hem med varma, söta och kryddiga aromer. Vad sägs om att göra lite fänkålslimpa? Servera den med ost så kommer alla att säga ”mm”.

Red toaster long slot 2 slice - Design with toasts

Vilka är de bästa bagelpåläggen?

Rökt lax och färskost måste vara det bästa pålägget på en rostad bagel. Det finnas massor av andra näringsriktiga pålägg du kan experimentera med. Här är några goda recept du kan prova … och kom ihåg att använda brödrostens bagelläge.

  • Avokado och pocherat ägg
  • Pastej med soltorkade tomater och kapris
  • Mjukost och torkade tranbär
  • Nötsmör och björnbärssylt
  • Hummus och rivna morötter
  • Bakad tofu och varm sataysås

 

Bagels with salad

Oberoende fack för stora familjer

Om folk springer omkring och vill rosta på olika tider så går det bra. Två oberoende par fack Brödrost 4 skivor – Artisan betyder att du kan trycka ned en skiva till när du vill.

Red toaster 4 slice - Artisan
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.