Hem>Hushållsapparater>Blender> BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

kr 3.739,15 kr 4.399,00
Lägg till i kundkorgen
Silk pink
kr 3.739,15 kr 4.399,00
-15%
BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026
kr 3.739,15 kr 4.399,00
Inklusive moms
5KSB4026ESP - 859711577740
Silk pink
Visa färger

Med vår K400-blender får du den perfekta smaken i dina skapelser. Den är utformad för att kunna bearbeta de hårdaste ingredienserna så att du får ett jämnt resultat, oavsett om du gör en näringsrik hemmagjord soppa, barnmat, limejuice, nötsmör, dipp, puré, sås eller smoothie!.

kr 3.739,15 kr 4.399,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan

Vad finns i förpackningen?

1,4 l glasbehållare

Den här glasbehållaren med måttangivelser är kvadratisk med inre ribbor för att öka kraften i blandningen. De avfasade hörnen gör det enkelt att hälla. Diskmaskinssäker.

Fäst locket på det löstagbara måttet

Sitter säkert på kannan för att minimera spill. Locket är tillverkat i silikon och enkelt att ta av och diska. Det har ett ventilationshål för blandning av varma soppor och ett löstagbart BPA-fritt mätlock för tillsättning av ingredienser (upp till 60 ml) under mixningen. Diskmaskinssäker.

Föregående
Nästa

Program för pengarna tillbaka-garanti i 90 dagar

Få till den perfekta konsistensen och smaken med den nya KitchenAid Artisan K400-blendern. Om du inte är nöjd med ditt köp inom 90 dagar får du tillbaka alla pengarna!

Regler och villkor

Blender som är utformad för den perfekta smaken

Mixa enkelt de hårdaste ingredienserna för ett slätt resultat och en perfekt smak med vår K400-blender. Passionerade hemmakockar, sätt igång med skapandet!

Färger som inspirerar

Färg finns i vårt DNA. Vi har utformat K400-blendern i snygga färger så att du kan matcha din stil, ditt hem eller din köksmaskin, från Ink Blue till Pebbled Palm och Cast Iron Black. Var unik eller få färgidéer till köket.

Stabil metallkonstruktion

Med en gjuten metallbas och kontrollvred är den här blendern byggd för att hålla. Den är tung, robust och redo för alla recept du kan drömma om. Den känns riktigt stabil och levereras med fem års garanti så att du kan känna dig trygg.

Få fler möjligheter

Du kan anpassa K400-blendern till din livsstil med tillbehör för alla behov och rutiner (säljs separat). Ta med en take away-mugg på 500 ml till jobbet eller gymmet, förvara en liten behållare i kylskåpet eller använd citruspressen.

Mixa hårda ingredienser

Du kan tryggt använda hårda ingredienser som mandlar, chiafrön, is, ingefära eller näringsrika, fiberrika grönsaker och bladgrönsaker. De omvandlas till en mjuk, jämn konsistens med perfekt balanserad smak. Utsökt.

Tredelat blendersystem

Skapa släta blandningar varje gång. Tre aspekter kombineras i vårt tredelade system: Den unika asymmetriska kniven, den räfflade behållaren och den anpassningsbara Intelli-Speed-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet.

Ha kontroll

Få exakt den smak och konsistens du önskar med den intuitiva kontrollratten. Det finns fem hastigheter, ett pulsalternativ och tre användbara förinställda program: iskrossning, isdrycker, smoothie – och även ett praktiskt självrengöringsprogram.

När det känns hårt

Hårda ingredienser kan vara så bra för din hälsa med sina fibrer, proteiner och näringsämnen.

Den här KitchenAid-blendern har utformats för att klara av nötter, små frön, ingefära, hårda frukter och bladgrönsaker som grönkål, och mixa dem till den bästa konsistensen för dina skapelser.

Med den grundliga mixningen får du härligt släta resultat med en balanserad smak för varje smutt eller sked.

 

Do-the-twist

Fullmatad med personlighet

Ge ditt kök en färgklick med en ljus och uppiggande ny look. Du kan välja en snygg K400-blender för att passa din stil, inredning eller till och med din köksmaskin i samma färg.

Det finns så många olika färger att välja mellan – från Pistachio till Medallion Silver – att du säkert hittar den bästa blendern för dig.

Mindre spill med blendern

Släpp loss fantasin utan att behöva oroa dig för att städa upp. K400-blendern har en mjukstartsfunktion som startar motorn på en lägre hastighet för att vika in ingredienserna och sedan snabbt ökar hastigheten för att undvika stänk.

När du är klar kan du använda självrengöringsprogrammet. Fyll helt enkelt behållaren med lite vatten och en droppe diskmedel och kör sedan självrengöringsprogrammet. Behållaren och locket kan även diskas i diskmaskin.

Mixa hela dagen, varje dag

Använd den stadiga K400-blendern varje dag, så många gånger du vill – från gröna frukostsmoothies till soppor, dippsåser, nötsmör och puréer som du kan servera till kvällsmaten.

Den har en stadig, gjuten metallbas, ett gjutet metallvred och ett professionellt utformat tredelat blandningssystem. Du kan känna kvaliteten och vara säker på att den håller i många år. Så vilket recept ska du prova härnäst?

Passar din hälsosamma livsstil

Gillar du att ta med en juice med sting när du går ut? Eller tar du kanske med en kryddig hemlagad soppa till jobbet för att äta på lunchen? Vi har tänkt på alla sätt som du kanske vill använda blendern på och skapat en rad valfria delar (säljs separat).

Varför inte unna dig en smoothie i en personlig flaska efter träningspasset, eller förvara en liten mängd färsk barnmat eller en myntasås i kylskåpet? Se vad som fungerar för dig. 

Tillbehören
anpassas
efter ditt liv

Gör K400 perfekt för dig med en rad tillbehör så att du kan göra blandningar av olika storlekar, förvara dem och slänga ner dem i väskan.

SÖK BLAND TILLBEHÖR ›
accessories

BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026

Med vår K400-blender får du den perfekta smaken i dina skapelser. Den är utformad för att kunna bearbeta de hårdaste ingredienserna så att du får ett jämnt resultat, oavsett om du gör en näringsrik hemmagjord soppa, barnmat, limejuice, nötsmör, dipp, puré, sås eller smoothie! Hur fungerar det? Blendern har ett tredelat system som fungerar i harmoni: Den unika asymmetriska kniven i rostfritt stål, den räfflade behållaren som viker tillbaka ingredienserna och IntelliSpeed 1.5 HP-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet. Den är tillverkad för intensiv daglig användning och har en solid metallkonstruktion – inklusive kontrollvredet – och 5-års garanti som gör att du kan känna dig trygg. Du kommer att märka att det är enkelt att styra med den intuitiva ratten. Ställ in önskad hastighet, ett pulsalternativ eller tre förinställda program – iskrossning, isdrycker, smoothie – som automatiskt tar hand om programmet för att uppnå bästa konsistens. När du är klar kan du använda det praktiska självrengöringsprogrammet för att rengöra mixern inför nästa kulinariska äventyr. Vilken smaksensation tänker du på härnäst? K400-blendern kan även användas med en rad extra tillbehör (säljs separat av KitchenAid. Beroende på din livsstil kan du skapa och förvara blandningar av olika storlekar och ta med dem när du är på språng. Välj en 500 ml take away-mugg (som är praktisk när du vill ta med dig smoothies och juice), små muggar på 200 ml och 1 l citruspress. *Blendermotorns effekt i hästkrafter har mätts med hjälp av en dynamometer. Det är en maskin som rutinmässigt används på labb för att mäta motorers mekaniska kraft. Motorreferensen på maximalt 1,5 hästkrafter (hk) anger motorns utgående effekt och inte blenderns utgående effekt i tillbringaren. På samma sätt som för alla blenders är den utgående effekten i tillbringaren inte densamma som motoreffekten i hästkrafter.

Specifikationer

Allmänna specifikationer
 • Model Name
  5KSB4026
Tekniska specifikationer
 • Connection rating (W)
  1200
 • Voltage (V)
  220-240
 • Frequency (Hz)
  50/60
 • Max. varvtalshastighet (rpm)
  16000
 • Min. varvtalshastighet (rpm)
  600
 • Height of the product
  401
 • Width of the product
  193
 • Depth of the product
  229
 • Height of the packed product
  279
 • Width of the packed product
  432
 • Depth of the packed product
  311
 • Gross weight (kg)
  7.48
 • Net weight (kg)
  6.62
 • Typ av stickkontakt
  Euro

Dokument och registrering

Garanti

Garanti

Alla små hushållsapparater från KitchenAid har en garanti som skyddar kunder från eventuella tillverkningsfel. Särskilda villkor kan vara reserverade för KitchenAid för vissa produkter.

Allmänna villkor för den juridiska och avtalsmässiga garantin finns i PDF-dokumentet som du kan hämta här.

HÄMTA GARANTI

Registrera din produkt
Registrera din produkt för att förbättra din upplevelse av KitchenAid hushållsapparater: få exklusiva erbjudanden och kampanjer, tips och knep och mycket mer.

Söker du matinspiration?

SE ALLA RECEPT
Looking-for-some-foodie-inspiration

Fler blenders för en sund livsstil

UPPTÄCK VÅRA BLENDERS
BLENDERS
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.