Hem>SET> Artisan köksmaskin och blender kit (med 5KSM193 köksmaskinen och K400-blenderen)

Artisan köksmaskin och blender kit (med 5KSM193 köksmaskinen och K400-blenderen)

kr 9.808,20 kr 10.898,00
Lägg till i kundkorgen
Cast iron black
kr 9.808,20 kr 10.898,00
-10%
Artisan köksmaskin och blender kit (med 5KSM193 köksmaskinen och K400-blenderen)
kr 9.808,20 kr 10.898,00
Inklusive moms
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD, BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026
Cast iron black
Visa färger
kr 9.808,20 kr 10.898,00
Inklusive moms
Leverans senast onsdag 29 mars 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
I paketet ingår
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,7L – ARTISAN BY YOU 5KSM193AD
BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026
Den har kraften och hållbarheten att göra varje uppgift lätt som en plätt.
Blandar alla recept utmärkt
Köksmaskinens axel roterar i en riktning, medan tillbehöret roterar i en annan, vilket ger en snabb och grundlig blandning. Vispen rör sig i spiral till minst 59 beröringspunkter i skålen, så allt kommer att blandas helt – ingenting missas.
Laga mycket eller lite med KitchenAid 4,7 l
Skålen i borstat rostfritt stål på 4,7 l har ett ergonomiskt handtag så att du enkelt kan lyfta den och hälla ut ingredienserna. Den ger dig tillräckligt med utrymme att knåda upp till 2 kg bröddeg eller blanda nio dussin kakor i en enda sats.
Trygg och stabil och byggd för att hålla
Den här köksmaskinen är mycket robust och har en solid konstruktion av zinkmetall och en beläggning av emalj som är vacker och hållbar. Alla tillbehör är tillverkade av rostfritt stål vilket innebär att de är motståndskraftiga mot repor och tål maskindisk. Använd köksmaskinens olika hastigheter och lita på att den fungerar i många år framöver.
Personlig köksmaskin full av karaktär
Gör köksmaskinen unik! Med ett stort utbud av färger finns det verkligen en nyans för alla – från lugnande neutrala färger till ljusa och iögonfallande toner som ger ditt kök dramatik. Välj bland lyxig metallic och matt finish på den här köksmaskinen. Gå ännu längre och gravera ditt meddelande eller namn. Vi kommer att anpassa den genom att skriva något roligt eller meningsfullt till dig på dekorbandet.
Blender som är utformad för den perfekta smaken
Mixa hårda ingredienser
Du kan tryggt använda hårda ingredienser som mandlar, chiafrön, is, ingefära eller näringsrika, fiberrika grönsaker och bladgrönsaker. De omvandlas till en mjuk, jämn konsistens med perfekt balanserad smak. Utsökt.
Tredelat blendersystem
Skapa släta blandningar varje gång. Tre aspekter kombineras i vårt tredelade system: Den unika asymmetriska kniven, den räfflade behållaren och den anpassningsbara Intelli-Speed-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet.
Ha kontroll
Få exakt den smak och konsistens du önskar med den intuitiva kontrollratten. Det finns fem hastigheter, ett pulsalternativ och tre användbara förinställda program: iskrossning, isdrycker, smoothie – och även ett praktiskt självrengöringsprogram.
Stabil metallkonstruktion
Med en gjuten metallbas och kontrollvred är den här blendern byggd för att hålla. Den är tung, robust och redo för alla recept du kan drömma om. Den känns riktigt stabil och levereras med fem års garanti så att du kan känna dig trygg.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.