Hem>SET> Artisan köksmaskin och blender kit (med 5KSM185 köksmaskinen och K400-blenderen)

ARTISAN KÖKSMASKIN OCH BLENDER KIT (MED 5KSM185 KÖKSMASKINEN OCH K400-BLENDEREN)

kr 11.608,20 kr 12.898,00
Lägg till i kundkorgen
Crème
kr 11.608,20 kr 12.898,00
-10%
ARTISAN KÖKSMASKIN OCH BLENDER KIT (MED 5KSM185 KÖKSMASKINEN OCH K400-BLENDEREN)
kr 11.608,20 kr 12.898,00
Inklusive moms
BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026, KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS
Crème
kr 11.608,20 kr 12.898,00
Inklusive moms
Leverans senast måndag 3 april 2023

Produkten läggs till i kundvagnen

Fortsätt till kassan
I paketet ingår
BLENDER 1,4 LITER K400 - ARTISAN 5KSB4026
KÖKSMASKIN MED FÄLLBART DRIVHUVUD 4,8L - ARTISAN 5KSM185PS
Blender som är utformad för den perfekta smaken
Mixa hårda ingredienser
Du kan tryggt använda hårda ingredienser som mandlar, chiafrön, is, ingefära eller näringsrika, fiberrika grönsaker och bladgrönsaker. De omvandlas till en mjuk, jämn konsistens med perfekt balanserad smak. Utsökt.
Tredelat blendersystem
Skapa släta blandningar varje gång. Tre aspekter kombineras i vårt tredelade system: Den unika asymmetriska kniven, den räfflade behållaren och den anpassningsbara Intelli-Speed-motorn som känner av innehållet för att bibehålla optimal hastighet.
Ha kontroll
Få exakt den smak och konsistens du önskar med den intuitiva kontrollratten. Det finns fem hastigheter, ett pulsalternativ och tre användbara förinställda program: iskrossning, isdrycker, smoothie – och även ett praktiskt självrengöringsprogram.
Stabil metallkonstruktion
Med en gjuten metallbas och kontrollvred är den här blendern byggd för att hålla. Den är tung, robust och redo för alla recept du kan drömma om. Den känns riktigt stabil och levereras med fem års garanti så att du kan känna dig trygg.
En köksmaskin som är redo för allt
Redo för allt
Funderar du på energibollar eller en regnbågstårta? Toppen! Mixern kan göra mycket mer också. Med de medföljande tillbehören kan du knåda deg till bröd, pasta eller pizza, vispa grädde och göra potatismos.
Tillbehör i rostfritt stål
Den här tidlösa köksmaskinen har en visp, degkrok och flatblandare i rostfritt stål. Du kan diska alla de robusta tillbehören i diskmaskinen. Maskinens huvuddel har en förstklassig finish med en livsmedelssäker emaljbeläggning.
Prestanda och effektivitet
KitchenAid-köksmaskinen har en direktdriven motor som mycket effektivt omvandlar wattal till effekt i skålen eller delarna. Utmärkta prestanda och energieffektivitet? Det är den perfekta mixen.
Så stark att den håller länge
KitchenAid-köksmaskinen är byggd för att hålla i flera generationer med sin stabila konstruktion av zinkmetall. Den känns riktigt stadig och stabil nog för tunga blandningar. Känn dig trygg med vår femåriga garanti.
top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.