i

Returer och ersättning

ÅNGERRÄTT

Vi garanterar total kundtillfredsställelse. Om du inte är nöjd med ditt onlineköp kan du returnera oanvända varor i originalkartongen förutsatt att du uppfyller de regler som beskrivs nedan. Du har rätt att ångra köpeavtalet när som helst upp till 14 kalenderdagar från leveransdatumet. Alla artiklar måste returneras dess i originalförpackning och i oanvänt skick, med originaletiketter, användarinstruktioner, garantibroschyr och andra etiketter och förpackningar samt.

 

För att utöva din ångerrätt måste du informera KitchenAid Contact Center, via e-post på contact.webshop@kitchenaid.com eller telefon på 00800 381 04026, med ett tydligt uttalande om ditt beslut att säga upp försäljningsavtalet. Du är ansvarig för att returnera produkterna till oss så snart som möjligt. Om varor du returnerar under din ångerrätt inte är i säljbart skick kommer vi inte att acceptera din retur.

 

Returinstruktioner

  • Steg 1: Kontakta contact.webshop@kitchenaid.com och uppge ditt ordernummer. KitchenAid kommer skicka en returetikett och ett returnummer till dig tillsammans med instruktioner för retur via e-post. Returen sker på egen bekostnad och vi informerar dig om kostnaden för returen i samma e-postmeddelande.
  • Steg 2: Packa det som ska returneras  (endast oanvända artiklar, med originaletiketter, användarinstruktioner, garantibroschyrer och andra etiketter och förpackningsmaterial) i originalkartongen för att förhindra skador och transporten.
  • Steg 3: Skriv ut returetiketten och tejpa fast den på ditt returpaket. Returetiketten omfattar alla nödvändiga uppgifter som ditt namn, din adress och returadressen, ditt telefonnummer, artikelnummer och/eller beskrivning av produkten som returneras samt returnummer.
  • Steg 4: Läs noga igenom returanvisningarna och kontakta vårt expressbud för avhämtning enligt vad som anges i returanvisningarna. Du måste ordna med upphämtning med vårt expressbud inom 7 kalenderdagar från den dag vi skickade e-postmeddelandet med returetiketten, returnumret och returinstruktionerna.
  • Steg 5: Förutsatt att du har uppfyllt alla returkraven återbetalas du inom 14 dagar. Om du inte har uppfyllt alla returkraven kommer vi att meddela dig via e-post varför vi inte kan godkänna din retur.

Returnera bara varor som du köpt online genom det förfarande som beskrivs ovan. Produkter som du har köpt online ska inte återbetalas eller returneras via våra butiker eller återförsäljare.

 

Behövs information för retur:

För att få en återbetalning, dela den begärda informationen nedan med KitchenAid Contact Center på följande e-postadress: contact.webshop@kitchenaid.com

 

- Jag / vi (*) anger härmed / (*) att jag / vi (*) återkallar (*) vårt avtal om försäljning av följande produkter / leverans av följande tjänst (*):
- Beställt på (*) / Mottaget den (*)
- För- och efternamn och efternamn på kund (er)
- Kundens adress
- Telefonnummer
- Ordernummer
- Artikelnamn eller antal produkter du vill returnera
- Anledning att återvända
- Ytterligare kommentarer vi måste vara medvetna om?

(*) Ta bort om det inte behövs

DEFEKTA PRODUKTER ELLER FELLEVERANS

Du måste kontrollera att din försändelse är korrekt vid leverans. Om det finns avvikelser eller problem med din beställning, ska du notera vilken typ av avvikelse eller problem som föreligger på följesedeln och underteckna den. Du ska meddela oss skriftligen via e-post till  contact.webshop@kitchenaid.com inom 2 månader från det att du märkte felet och du ska
följa den returprocess som står beskriven under "Ångerrätt". För felaktiga varor eller returer på grund av fel som KitchenAid har gjort återbetalar KitchenAid alla kostnader i samband med retur. Vi kommer, i sådana fall, att skicka dig ett nytt leveransmeddelande och vi kommer automatiskt och omedelbart att skicka rätt ersättningsprodukt till dig på vår bekostnad.

top

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.