Returer och ersättning

ÅNGERRÄTT

garanterar total kundtillfredsställelse. Om du inte är nöjd med ditt onlineköp kan du returnera oanvända varor i originalkartongen förutsatt att du uppfyller de regler som beskrivs nedan. Du har rätt att ångra köpeavtalet när som helst upp till 14 kalenderdagar från leveransdatumet. Alla artiklar måste returneras dess i originalförpackning och i oanvänt skick, med originaletiketter, användarinstruktioner, garantibroschyr och andra etiketter och förpackningar samt.
Du är ansvarig för att returnera produkterna till oss så snart som möjligt. Om varor du returnerar under din ångerrätt inte är i säljbart skick kommer vi inte att acceptera din retur.

Returinstruktioner

  • Steg 1: Kontakta kitchenaid@frucon.net och uppge ditt ordernummer. Vi kommer skicka en returetikett och ett returnummer till dig tillsammans med instruktioner för retur via e-post. Returen sker på egen bekostnad och vi informerar dig om kostnaden för returen i samma e-postmeddelande.
  • Steg 2: Packa det som ska returneras (endast oanvända artiklar, med originaletiketter, användarinstruktioner, garantibroschyrer och andra etiketter och förpackningsmaterial) i originalkartongen för att förhindra skador och transporten.
  • Steg 3: Skriv ut returetiketten och tejpa fast den på ditt returpaket. Returetiketten omfattar alla nödvändiga uppgifter som ditt namn, din adress och returadressen, ditt telefonnummer, artikelnummer och/eller beskrivning av produkten som returneras samt returnummer.
  • Steg 4: Läs noga igenom returanvisningarna och kontakta vårt expressbud för avhämtning enligt vad som anges i returanvisningarna. Du måste ordna med upphämtning med vårt expressbud inom 7 kalenderdagar från den dag vi skickade e-postmeddelandet med returetiketten, returnumret och returinstruktionerna.
  • Steg 5: Förutsatt att du har uppfyllt alla returkraven återbetalas du inom 14 dagar. Om du inte har uppfyllt alla returkraven kommer vi att meddela dig via e-post varför vi inte kan godkänna din retur.

Returnera bara varor som du köpt online genom det förfarande som beskrivs ovan. Produkter som du har köpt online ska inte återbetalas eller returneras via våra butiker eller återförsäljare.

DEFEKTA PRODUKTER ELLER FELLEVERANS

Du måste kontrollera att din försändelse är korrekt vid leverans. Om det finns avvikelser eller problem med din beställning, ska du notera vilken typ av avvikelse eller problem som föreligger på följesedeln och underteckna den. Du ska meddela oss skriftligen via e-post till kitchenaid@frucon.net inom 2 månader från det att du märkte felet och du ska
följa den returprocess som står beskriven under "Ångerrätt". För felaktiga varor eller returer på grund av fel som Frucon² har gjort återbetalar Frucon² alla kostnader i samband med retur. Vi kommer, i sådana fall, att skicka dig ett nytt leveransmeddelande och vi kommer automatiskt och omedelbart att skicka rätt ersättningsprodukt till dig på vår bekostnad.

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.