i

Frakt och leverans

LEVERANSMÖJLIGHETER

 • Leveranser till postbox-adresser kommer inte genomföras.
 • Vi levererar från måndag till fredag, förutom röda dagar.
 • Vänligen använd www.kitchenaid.se för produkter som ska levereras inom Sverige.
 • Använd www.kitchenaid.co.uk för produkter som ska levereras i Storbritannien (utom Isle of Man och Kanalöarna).
 • Använd www.kitchenaid.fr för produkter som ska levereras i Frankrike (endast fastlandet) och Monaco (vi levererar inte till Korsika).
 • Använd www.kitchenaid.de för produkter som ska levereras i Tyskland.
 • Använd www.kitchenaid.be för produkter som ska levereras i Belgien.
 • Använd www.kitchenaid.nl för produkter som ska levereras i Nederländerna (endast fastlandet).
 • Använd www.kitchenaid.it för produkter som ska levereras i Italien.
 • Använd www.kitchenaid.fi för produkter som ska levereras i Finland.
 • Använd www.kitchenaid.at för produkter som ska levereras i Österrike.
 • Använd www.kitchenaid.dk för produkter som ska levereras i Danmark (utom Greenland).
 • Använd www.kitchenaid.ie för produkter som ska levereras i Irland.

FRAKTEN

Du kan välja mellan standard hemleverans och express hemleverans. Standard hemleverans kan inte garantera leveranstiden. Om din beställning måste komma fram inom en viss tid, vänligen välj vår express hemelverans som prioriteras från transportören.

LEVERANS

Efter att beställningen genomförts kommer KitchenAid att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att din beställning har mottagits. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att leverera produkterna inom de tidsramar som anges på orderbekräftelsen till Användaren. Sådana tidsramar är inte garanterade leveranstider. Felaktigt angivna adresser är Användarens ansvar och kan leda till extra kostnader som kommer att utkrävas av Användaren.

 

Alla varor kommer att skickas från KitchenAid lager, beläget i Antwerpen, Belgien. Om din produkt inte levereras inom de angivna tidsramarna uppmanar vi dig att kontakta contact.webshop@kitchenaid.com. Du kan då välja att se försäljningsavtalet som avslutat och begära en fullständig återbetalning för de relevanta produkterna. Du kan också ange en ny leveransperiod som är lämplig efter omständigheterna och begära att KitchenAid levererar produkterna innan utgången av den nya perioden; Om KitchenAid inte levererar under den förlängda perioden kan du se försäljningsavtalet som avslutat och begära fullständig återbetalning för de relevanta produkterna.

 

Vi levererar endast via en professionell budfirma. Vi kräver alltid att någon kvitterar leveransen. Du kan acceptera att en leverans kan kvitteras av en annan person än Användaren, förutsatt att sådan person finns närvarande på den angivna adressen och är en vuxen person, 18 år eller äldre. Om ingen finns närvarande vid tidpunkten för leverans kommer du uppmanas att kontakta budfirman för att bestämma ett alternativt leveransdatum.

ÅNGERRÄTT

För att uppfylla vårt åtagande att leverera din beställning så fort som möjligt, kan vi inte annullera eller ändra en beställning när den väl har gjorts. Om du bestämmer dig för att du inte längre vill ha din beställning kontaktar du KitchenAid via e-post till contact.webshop@kitchenaid.com för att avbryta din beställning. När beställningen väl har behandlats finns det ingen garanti för att vi kan hindra din beställning från att skickas. Om vi kan hindra frakten kommer detta att visas i ditt konto under Beställningshistorik.

 

Om vi inte kan hindra leveransen ber vi dig att inte hämta ut beställningen. Vi kommer att ge dig en återbetalning av köpesumman när produkten har returnerats till vår kundtjänst.

DEFEKTA PRODUKTER

Du måste kontrollera att din försändelse är korrekt vid leverans. Om det finns avvikelser eller problem med din beställning, ska du notera vilken typ av avvikelse eller problem som föreligger på följesedeln och underteckna den. Du ska meddela oss skriftligen via e-post till contact.webshop@kitchenaid.com inom 2 månader från det att du märkte felet och du ska följa den returprocess som står beskriven under "Ångerrätt". För felaktiga varor eller returer på grund av fel som KitchenAid har gjort återbetalar KitchenAid alla kostnader i samband med retur. KitchenAid kommer, i sådana fall, att skicka dig ett nytt leveransmeddelande och vi kommer automatiskt och omedelbart att skicka rätt ersättningsprodukt till dig på vår bekostnad.

top

Önskelista

Du måste vara inloggad för att lägga till produkter på önskelistan.

Gå till ditt konto

Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.