Hem> Köksmaskiner

En köksmaskin som inspirerar din kreativitet

Tycker du om bakning, matlagning och experimenterande i köket?
Du vet att många recept och rätter inbegriper omrörning, vispning, eller knådning. I 100 år har KitchenAid-köksmaskinen gjort det enkelt att mixa ingredienser och göra allt hårt arbete så att du kan njuta av det roliga.

Förbered dig, idéerna och de där små kreativa detaljerna och susa genom mixningen. Med tidlös stil och massor av färger kan du hitta en köksmaskin som passar dig.

Köksmaskiner

filterpris

Är du säker?

Den här färgen är inte tillgänglig med den aktuella produkten som du har valt. Om du definitivt vill ha den här färgen rensar vi bort filtren.

Vad kan du göra med en köksmaskin?

Det handlar inte bara om bakning. Du kan använda köksmaskinen från KitchenAid till många andra uppgifter, utan att köpa några extra delar. Slipp anstränga dig för att mosa potatis, vispa grädde till smör eller mixa köttfärslimpan. Köksmaskinen sparar på dina krafter och din tid!

Yellow stand mixer and guacamole and radish toasts

Köksmaskiner med fällbart drivhuvud kontra hävarm

Är du osäker på vad du ska välja? Det beror på din stil.

Köksmaskin med fällbart drivhuvud

Den här ikoniska modellen ger dig enkel åtkomst till mixerskålenmed en bekväm lutningsrörelse.

Köksmaskin med hävarm

Dessa köksmaskiner är ännu mer robusta, vilket gör att du kan skjuta skålen in och ut för tung eller professionell användning.

Vad finns i förpackningen?

Det är spännande att ta med dig din nya köksmaskin hem. Din köksmaskin från KitchenAid levereras med medföljande delar som hjälper dig med alla slags uppgifter.

Du kommer att ha allt du behöver med: mixerskålen, vispen, degkroken och flatblandaren. De kan lätt bytas med en enkel vridlåsrörelse så att du kan göra allt från kaksmet till att vispa ägg eller blanda ihop mosad potatis eller bröddeg.

Red mixer with whisk dough hook and paddle attachment

Köksmaskiner ger dig kraft

Alla köksmaskiner från KitchenAid har ett unikt elliptiskt rörelsemönster som ser till att ingredienserna blandas jämnt. Med 59 beröringspunkter runt skålen blandar köksmaskinen snabbt allt mycket mer noggrant än du kan göra för hand.

Det finns en direktdriven motor i huvudet, som är tyst, tillförlitlig och konstruerad för att minimera effektförlusten. Välj bara en hastighet och arbeta med torra eller blöta ingredienser, från knådning av bröddeg till vispgrädde, som en mästerkock.

Red mixer with whisk

En köksmaskin: din vän för livet

Oavsett om du är en passionerad hemmakock som gillar att baka på lördagar eller ett heltidsproffs med en köksmaskin nära till hands kan du lita på att köksmaskinerna från KitchenAid håller länge.

De är tillverkade av tåliga material med en förstklassig formgjuten metallbas och de kan ta sig an alla recept du behöver hjälp med. Var inte blyg!

Pink mixer with whisk

Köksmaskinerna finns i alla regnbågens färger

En av de roligaste sakerna med att köpa köksmaskin är att du får välja din favoritfärg. På KitchenAid finns färg i vårt DNA och vi är alltid glada över att få lägga till nya färger varje år. Att välja bland regnbågens färger kan vara lika knepigt som att välja mellan kladdkaka eller citronmarängpaj.

Det finns lockande färger som Dried Rose, Gul, Pistage, Green Apple eller Velvet Blue. Pebbled Palm är en ny fyllig färg för den mörka inredningstrenden, med en lugnande mossig nyans och sammansatt finish.

Mixers different colours

Delar till köksmaskiner: från korv till glass

Du kanske inte tänker på att en köksmaskin kan göra sylt, appelsinjuice, ravioli, äppelpaj eller vegetariska nudlar. Med delarna till KitchenAids köksmaskin kan du göra din köksmaskin till en solid bas för en massa praktiska verktyg. Den är mycket stadig och en perfekt bas för en hel samling robusta och tillförlitliga tillbehör. Anslut dem bara med hjälp av universalnavet, så är du på väg.

Red stand mixer with pasta attachment and pasta with basil and tomatoes

Välj en skål som passar

Även om köksmaskinen levereras med en skål så finns det massor av andra fantastiska skålar till köksmaskinen att njuta av.

Tunt rostfritt stål

Skålarna i rostfritt stål kommer alltid att vinna. De står emot fläckar, repor, hack och lukter. De är alltid pålitliga, så gott som nya, år ut och år in. Förutom att de passar på din köksmaskin är de tidlösa och minimalistiska – tillräckligt attraktiva för att passa vid middagsbordet.

Uttryck din egen stil

Om du är frestad att välja något lite annorlunda, bläddra på. Kanske en klassisk keramikskål med svarta ränder, Whispering Floral eller Röd. Från ömtåliga pasteller till mörka nyanser hittar du den perfekta designen.

Enkel och praktisk

Vad sägs om en glasskål med lättlästa markeringar för ingrediensmängd så att du kan övervaka dina framsteg? Vissa skålar har ergonomiska handtag och hällpipar och eftersom de är diskmaskinssäkra går det snabbt och enkelt att rengöra dem efteråt.
Passionerad kock? Få våra nyheter och 10% RABATT.

Anmäl dig till nyheter och kampanjer från KitchenAid och få 10 % rabatt på ditt nästa köp.

top
Välj en annan produkt

Jämför

Jämför produkter

Du får inte köpa fler än 3 produkter. Ta bort en produkt innan du lägger till en ny.